/Lesser Poland Voivodeship/Piekarnia

Hulbój. FH. Piekarnictwo, cukiernictwo

Kamieniec 24, 34-500 Zakopane, Polska

Hulbój. FH. Piekarnictwo, cukiernictwo
Piekarnia
4.4
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
8X33+GF Zakopane, Polska
+48 18 206 64 73
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
Napisz recenzję
Paulina Siedlarz
Paulina Siedlarz2 lata temu
Pyszny, prawdziwy chlebek. Bez zadęcia, zwykła,mała piekarenka. Smak taki jak powinien. Jak wszystko w dzisiejszych czasach idzie na psy, bo liczy się reklama,ilość kosztem jakości, to to miejsce broni się smakiem ! Mrożonek nie znoszę i to jest miejsce dla ludzi którzy cenią nieoszukany smak. A Pani która odgraża się sanepidem chciałabym powiedzieć, że nie jest zbyt mądra. Gdyby instytucje typu sanepid zaczęły kontrolować JAKOŚĆ jedzenia (i czy jest ono w ogóle jedzeniem),a nie czy data jest, czy informacja o alergenach, czy odpowiednie opakowanie,czy podłoga czysta, czy pajęczyna w kącie-to nie mielibyśmy takich chorób cywilizacyjnych jak np tarczyca czy cukrzyca.
PS Pani Kasi od tej surowej oceny ,bardzo współczuję ponieważ niektórzy mają do czynienia z nią tylko chwilę ,a ona biedna,musi wytrzymać ze sobą cały czas! Dała nawet jedynkę kościołowi bo dzwony biją HEHEHE.
Łukasz Skałka
Łukasz Skałka2 lata temu
Prawdziwy chleb. Taki jak sprzed epoki gdzie jeszcze nie znali ulepszaczy i spulchniaczy. A negatywne opinie to zapewne od zlosliwej konkurencji lub ludzi ktorzy nie maja pojecia jak powinien smakowac prawdziwy swojski chleb. Bochen jest ciezki widac ze nie oszukany spulchniaczem. Jednym slowem polecam z czystym sumieniem.
Paweł ochel
Paweł ochel2 lata temu
Zdecydowanie najlepsza piekarnia w zakopanem. Doskonałe pieczywo, wszystko robione ręcznie, bez żadnego chemicznego ścierwa i polepszaczy (jak we wszystkich samantach czy piekarniach "ekologicznych"), a do tego przemiły właściciel który sam to robi i sprzedaje. Co więcej potrzeba do szczęścia? Dla mnie petarda:)
AKahlo
AKahlo2 lata temu
To nie piekarnia tylko melina. Pracownicy wysmarowani mąką i zataczający się całe wieczory i noce po ulicy biegają co pół godziny do okolicznego sklepu po piwo. Brudni, pijani, robią pieczywo dla ludzi. Tak od lat. Właściciel albo wie i to olewa albo jest zwyczajnie głupi bo działa na szkodę ludzi nie kontrolując pracowników. Nadaje się do zamknięcia przez sanepid.
Michał Kwapiński
Michał Kwapiński2 lata temu
Tutaj rzeczywiście czas się zatrzymał. Piekarnia jak za dawnych lat. Aż chce się kupować. Tradycyjny chlebek na zakwasie, pyszna chałka. Polecam odwiedzić to miejsce bo warto.
Piotr Sztangret
Piotr Sztangret2 lata temu
Pękania która się zatrzymała w czasie, fajne takie coś zobaczyć. Chleb robiony na zakwasie bez żadnej chemii, czyli po staremu jak sam wygląd piekarni 😉
Mateusz C
Mateusz C2 lata temu
Super piekarnia, bardzo smaczne bułki i chleb - super ceny i wszystko bez sztucznych ulepszaczy!
Anna Angowska
Anna Angowska2 lata temu
Chleb jak dawniej, przemiły właściciel ,od progu pachnie świeżym chlebem , rogale z czekoladą przepyszne
Zalecane lokalizacje