/Łódzkie Voivodship/Piekarnia

Bochenek - piekarnia rzemieślnicza

ul, Świętego Jana 14, 95-200 Pabianice, Polska

Bochenek - piekarnia rzemieślnicza
Piekarnia
4.7
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
M983+CW Pabianice, Polska
+48 692 362 045
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: Zamknięty
Wtorek: 8–15
Środa: 8–17
Czwartek: 8–15
Piątek: 8–15
Sobota: 9–13
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
Tak, ja Ja
Tak, ja Ja2 lata temu
Kupiłam chleb na zakwasie i z żurawiną oraz słodką bułkę ze śliwką. Ciekawy dla mnie był fakt iż chleb wypiekany jest na miejscu. Natomiast same wypieki,cóż może miałam pecha bo pieczywo było zbyt twarde dla mnie. Dopiero teraz,po dwóch tygodniach w lodówce mogę go jeść. Taka ciekawostka.
Janina Przygocka
Janina Przygocka2 lata temu
Wspaniałe, przepyszne wypieki. Taka różnorodność chlebków, że trudno się zdecydować na ten jeden. Bardzo, bardzo miła obsługa i ten piękny zapach świeżego chleba. Bardzo smaczne również croissanty i bułeczki. Polecam zakupy w piekarni Bochenek.
B K
B K2 lata temu
Pyszne, świeżutkie i naturalne, aż miło zjeść coś takiego... byłem dziś i na pewno wrócę! Smak, jakość i cena adekwatna do składników i wykonania! Chlebki i słodkie bułki Ekstra !
U S-C
U S-C2 lata temu
Co za zapach. Aż chce się jeść. Chlebek i bułeczki tak pyszne, że można jeść same. Miejsce na ogromne 5 gwiazdek. Polecam.
Gosia Waluś
Gosia Waluś2 lata temu
Pyszne, naturalne chlebki! Super wybór pieczywa - każdy znajdzie coś dla siebie a chlebek wiejski ->😍😍😍 PRZEPYSZNY! I co jakiś czas jest nowy, wyjątkowy chleb z dodatkami- fajnie, ze można spróbować czegoś innego. Zdecydowanie warto spróbować ❤️
J
J2 lata temu
Bardzo smaczne, prawdziwe pieczywo. Duży wybór zachęca do smakowania różnych rodzajów chleba i bułek. Właściciele to ludzie z pasją, widać że robią to, co kochają.
AdMiKu Gajda
AdMiKu Gajda2 lata temu
chlebek extra przepyszny , extra przesympatyczna obsługa!!! chlebki smakują tak pysznie, że mogą się z nimi równać tylko wypieki mojej babci! mam nadzieję, że za 2 lata ta firma będzie krajowym gigantem, największym producentem rzemieślniczego chleba w PL, a za 3 lata wejdzie na skalę europejską.
# Zero
# Zero2 lata temu
Chleb lepszy w kategorii wystawowej niż konsumpcyjnej. Kupiłem tradycyjny polski, kroi się tragicznie, nożem do pieczywa trzeba pracować jak piłą. Skórka twarda jak stal, wręcz do żucia. Nie wiem czy to ma tak być czy ja się nie znam. Smakowo kwaśnawy, bardzo wilgotny i lepki w środku.
Zalecane lokalizacje