/Łódzkie Voivodship/Piekarnia

Piekarnia Wielgomłyny

Polna 2a, 97-525 Wielgomłyny, Polska

Piekarnia Wielgomłyny
Piekarnia
3.8
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
2Q67+CH Wielgomłyny, Polska
+48 44 787 10 15
piekarnia-wielgomlyny.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 00–24
Wtorek: 00–24
Środa: 00–24
Czwartek: 00–24
Piątek: 00–24
Sobota: Zamknięty
Niedziela: 00–24
Napisz recenzję
HerRepublic „Malibu” Õõõ
HerRepublic „Malibu” Õõõ2 lata temu
Absolutnie nie polecam chyba, że ktoś chcę zjeść pieczywko z larwami moli spożywczych plus ususzone stare osobniki… dodam, że zbierają bułki, które z piachem w środku trafiaja na stół klientów!! Wstyd!! Jakby tego było mało nie myją pojemników, w których przywożą pieczywo… Kiedys kupilam chleb oblepiony starym skisłym kremem od wz-ki. Poza tym zauwazylam ze nikomu na stale umowy o prace nie daja. Panie zmieniaja sie tam regularnie. Nieuczciwy właściciel i bardzo niechlujna piekarnia. Omijajcie z daleka.
Alina Goral
Alina Goral2 lata temu
Wydaje mi się ,że oszukujecie ludzi,zatrudniając na okres 2 lat.Jest ,to nieuczciwe wobec pracownika.Nie wiem co ma na celu,taka żonglerka ludźmi.Taki pracodawca ,nie może mieć dobrej opinii.Bedzie to przekazywane wokół,aby wystrzegali się pracy u was.
Dawid Chłosta
Dawid Chłosta2 lata temu
Chleb ok natomiast ciasta od was kupione w miejscowości Żarki to tablica Mendelejewa ciast nie polecam ! Sama chemia !
Karol Cis
Karol Cis2 lata temu
Pyszny pachnący chlebuś :)
Beata Stepien
Beata Stepien2 lata temu
Pieczywo pyszne polecam
Janusz Podulka
Janusz Podulka2 lata temu
Super ludzie i firma
Sebastian Jurek
Sebastian Jurek2 lata temu
Ok
Наталья Мостовая
Наталья Мостовая2 lata temu
(Przetłumaczone przez Google) Wypiekany jest tu pyszny chleb na zakwasie, wyrabiany z naturalnych składników. A co ze słodyczami… jak wszędzie olej palmowy dodawany jest do stopienia czekolady, chociaż margarynę używa się do ciast i ciasteczek, ale dobrej jakości używa się też prawdziwych jajek, które są przetwarzane zgodnie z wymaganiami przed użyciem. Jedno jest takie, że nie polecam jeść pączków, mimo ich apetycznego wyglądu, bo smażone są na starym tłuszczu, który się nie zmienia, a tylko jest wyciskany i dodawany jest nowy

(Wersja oryginalna)
Тут печуть смачний хліб на заквасі,з натуральних інгредієнтів. А що до солодощів ...як і скрізь додають пальмову олію для роспущення шоколаду,для тортів та печива хоч і використовують маргарин,але хорошої якості,також використовуються справжні яйця,яки перед вживанням обробляються згідно вимогам. Одне тільки не рекомендую їсти пончикі,не дивлячись на їх апетитний вигляд ,тому що смажаться вони на старому жиру, який не міняється а лише зціжується і додається новий
Zalecane lokalizacje