/Masovian Voivodeship/Piekarnia

Sobańscy R.M. sp.j.

al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92, 05-270 Marki, Polska

Sobańscy R.M. sp.j.
Piekarnia
4.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
84C3+7F Marki, Polska
+48 22 781 10 25
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 7–17
Wtorek: 7–17
Środa: 7–17
Czwartek: 7–17
Piątek: 7–17
Sobota: 7–13
Niedziela: 00–24
Napisz recenzję
P S
P S2 lata temu
Byłam tam raz i więcej nie będzie. Połowa bajaderki wylądowała w koszu. Jedynie beza w miarę zjadliwa. Drożyzna odstrasza.
Magdalena karpinska1979
Magdalena karpinska19792 lata temu
Jagodzianka to perfumowana bułka bez smaku z nadzieniem nie przypominającym w smaku jagód ... nie polecam
Alan Guziński
Alan Guziński2 lata temu
Bardzo drogo, a jagodzianka to sucha buła, na dodatek w środku dżem zamiast jagód. Babeczka za 8,4zł chemiczny, przemysłowy budyń z proszku. Janusze biznesu jak dać niewiele za wiele.
Konrad Kozłowski
Konrad Kozłowski2 lata temu
Pieczywo poziom premium i duży wybór chlebów. Słodkie bułki, cista drożdżowe i makowiec również bardzo dobrej jakości. Jednak nie polecam ciastek z gablotki, ewidentnie im nie wychodzą. Polecam przyjść o 21 kiedy sprzedają fenomenalne, gorące rogale drożdżowe 👌🏻
Mateusz Sobański
Mateusz Sobański2 lata temu
Bardzo polecam, zawsze świeże pieczywo. Nie jestem z rodziny Państwa, więc zbieżność nazwisk to duży przypadek. :)
Marcin Butler
Marcin Butler2 lata temu
Ostatnia piekarnia w Markach która nie robi pieczywa z proszku. Wyroby przepyszne, naturalne i warte swojej ceny. Czytam wcześniejsze komentarze o wysokich cenach i sugeruję ich autorom kupowanie sztucznego pieczywa z proszku w innych miejscach - tam ceny na pewno pełnią ich oczekiwania.
Tomek
Tomek2 lata temu
Lepszego pieczywa w okolicy nie jadłem.
Sebastian
Sebastian2 lata temu
Bardzo dobre pieczywo.
Robię tam zakupy sporadycznie,ale od ładnych kilku lat.
Chleb razowy, który tam kupuję,zachowuję świeżość prze około 6-7 dni i naprawdę jest cały czas taki sam smak jak w dniu zakupu.
W innych piekarniach ( masowej produkcji )
Chleb potrafi zapleśnieć już pod dwóch dniach.
Oby tak było cały czas.
Polecam w 100%
Zalecane lokalizacje