/Masovian Voivodeship/Piekarnia

Piekarnia Gruzińska (Penovani)

Trocka 6, 03-563 Warszawa, Polska

Piekarnia Gruzińska (Penovani)
Piekarnia
4.1
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
73F5+XC Warszawa, Polska
+48 516 105 362
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 8–18
Wtorek: 8–18
Środa: 8–18
Czwartek: 8–18
Piątek: 8–18
Sobota: 8–15
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
Maciej
Maciej2 lata temu
Wytrawne penovani najgorsze, jakie jadłem. Z serem i szynka, ale bez żadnych przypraw i marnej jakości. Po powrocie do domu rozbolał mnie brzuch. Do tej pory jeszcze żadna piekarnia gruzińska mnie nie zawiodła. Szkoda.
Agata K
Agata K2 lata temu
Marniutki wybór, malo co zachęca , penovani ser i szybka faktycznie biedne i bez smaku. Nie dojedzone do końca, część poszła do kosza niestety. Pierwsza gruzińska piekarnia, która zawiodła.
Ewelina Farfura
Ewelina Farfura2 lata temu
Jedzenie pyszne, ale obsługa fatalna. Nie zorganizowana. Nie wiedzą co mają w piecu. Na zamówiony placek trzeba czekać ponad 40 minut a było obiecane że 15. Tylko jedna pani zajmuje się przygotowaniem plackow, a dwie na stanowisku obsługi klienta są nie wiadomo po co. Wiecznie jest pusto na półkach, a jeśli już coś jest to nie wiedzą co. Bardziej je interesują rozmowy prywatne niż piekarnia i klient. Przykro mi że muszę wystawić taką opinię. Nie dotyczy ona pysznego jedzenia a tragicznej niekompletnej obsługi
Rafał Ble
Rafał Ble2 lata temu
Jak dla mnie Pani przyjmująca zamówienie była bardzo miła i sympatyczna, udzieliła mi kilku odpowiedzi odnośnie różnic między penovani a khachapuri. Penovani z wołowiną coś pysznego, naprawdę dawno nie jadlej czegoś tak dobrego. Następnym razem jak będę w okolicy i będę głodny to zamiast pójść na Amrita przyjdę tutaj na penovani z wołowiną.
Darek Michalik
Darek Michalik2 lata temu
Podążając za ciosem odwiedziłem kolejny przybytek z gruzińskimi specjałami. Nadzieje były pełne jednak chaczapuri z kurczakiem i pieczarkami mocno mnie rozczarowało. Jednak jak nigdy wziąłem coś na słodko i powiem szczerze że zostałem zmieciony przez wiśniowego croissanta. Mistrzowski i za to 4
Oskar Mamiński
Oskar Mamiński2 lata temu
Przepyszne penovani z serem i szynka, mój faworyt
Piotr Lapeta
Piotr Lapeta2 lata temu
Piekarnie poznałem pół roku temu. Odwiedzam ją przynajmniej raz w tygodniu. Świetne i smaczne wypieki a do tego przemiła obsługa. Gorąco polecam.
Beata Bobińska
Beata Bobińska2 lata temu
Świetne Chaczapuri, przepyszne Penovani z wołowiną, kurczakiem i szpinakiem moje ulubione 😋
Obsługa bardzo miła i pomocna..
Gorąco polecam 😊
Zalecane lokalizacje