/Masovian Voivodeship/Piekarnia

Piekarnia Parysów

Rynek 14, 08-441 Parysów, Polska

Piekarnia Parysów
Piekarnia
4.8
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
XMGJ+2M Parysów, Polska
+48 25 685 53 81
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 5–20
Wtorek: 5–20
Środa: 5–20
Czwartek: 5–20
Piątek: 5–20
Sobota: 5–18
Niedziela: 9–18
Napisz recenzję
Anna Kuszpit-Całka
Anna Kuszpit-Całka2 lata temu
Chleb jest bardzo długo świeży. W sezonie robią przepyszne bułki z całym jabłkiem w środku.
Waldek Pietruszka (Pietruszek)
Waldek Pietruszka (Pietruszek)2 lata temu
Rewelacyjne pieczywo, a chałki zwalają z nóg. Polecam
Monika Monika
Monika Monika2 lata temu
Uwielbiam ich chleb pieczony na liściach chrzanu, paluchy, słodkie bułki i kruche ciasteczka 😍
Marta
Marta2 lata temu
Jest na ziemi jedno takie miejsce♥️... próbowałam wypieków z wielu piekarni jednak moje serce, rozum a przede wszystkim niezapomniany smak wraca zawsze do jednej piekarni...Piekarni z dziada, pradziada gdzie wypiekany jest w tradycyjny sposób chleb do którego jedyne co potrzeba na wierzch to masło i szklanka mleka do popicia. A kto nie jadł pączków, faworków, ciastek domowych, drożdżówek, chałki, bułki paryskiej, chlebka razowego itp ma czego żałować...takiej prawdziwej kajzerki nie znajdziecie nigdzie na świecie jak w Parysowskiej Piekarni. Bo u nich liczy się tradycja, która jest odczuwalna w smaku.♥️
Karolina
Karolina2 lata temu
Najlepsze wypieki w promieniu co najmniej 300 km. Przywiązanie do tradycji sprawia że smak pieczywa jest niepowtarzalny. A jeśli ktoś szuka domowego smaku ciast, pączków czy innych słodkości to tylko w piekarni Parysów. Naturalne składniki i zamiłowanie do wykonywanego fachu czuć w każdym nawet najmniejszym ciasteczku i bułeczce. Dodatkowego obsługa sprawia, że czujemy się jak w domu. Warto się wybrać do Parysowa po przygodę ze smakiem i tradycją.
Wiktor
Wiktor2 lata temu
Najlepsza piekarnia w okolicy, polecam :)
Andrzej
Andrzej2 lata temu
Tradycyjne wypieki chleba , ciasta. Coś czego nie ma w każdym sklepie i każdej piekarni . Warto spróbować i przekonać się o jakości. Ja już to zrobiłem. Za każdym razem jak jestem to kupuje w tej piekarni chleb i pączki. Zawsze tradycja wygrywa
Zbigniew Powałka
Zbigniew Powałka2 lata temu
Jadąc na działkę odwiedzam tę piekarnię-ciastkarnię bardzo często i to od kilkunastu lat. Mają zawsze wspaniałe wypieki, zarówno pieczywa jak i ciasta. Moim ulubionym ciastem jest comber i strucle, a szczególnie Strucla Serowa. Jestem jej ogromnym smakoszem, i tak wyśmienitej, wilgotnej ze wspaniałym nadzieniem serowym, o specyficznym, delikatnym smaku, to nigdzie nie spotkałem, tylko w Parysewie w Firmie Oskroba. Poza tym, tam u Nich panuje taka kameralna atmosfera, że po pokonaniu kilku schodkach i przekroczeniu progu, każdy czuje się "swojsko", jak w domu. Życzę Państwu jeszcze większego asortymentu wyrobów, rozwoju Firmy i dalszych sukcesów. Serdecznie Państwa Pozdrawiam. Stary klient z Warszawy Zbigniew Powałka
Zalecane lokalizacje