/Pomeranian Voivodeship/Piekarnia

Piekarnia Tyrolska --Smak Rzetelnego Rzemiosła--

Oskara Kolberga 18, 81-881 Sopot, Polska

Piekarnia Tyrolska --Smak Rzetelnego Rzemiosła--
Piekarnia
3.9
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
FG5M+3J Sopot, Polska
+48 605 962 309
tyrolska.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 6–18
Wtorek: 6–18
Środa: 6–18
Czwartek: 6–18
Piątek: 6–18
Sobota: 6–14
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
George Chudzinski
George Chudzinski2 lata temu
Serdecznie zniechęcam potencjalnych klientów do zakupu pączków. Kupione o godz. 15 okazały się nieświeże, twarde, niewypieczone, z małą ilością nadzienia, niesmaczne, czyli w skrócie niejadalne. Nic dziwnego, że w sklepie pusto, a ekspedientaka znudzona. I nakłamała. Życzę powodzenia.
Piotras pio
Piotras pio2 lata temu
Zawiodłem się i to bardzo, zakupy robione chwile po 7 czyli wszystko co maja powinno byc swieże, rogal z makiem twardy ale nie bylo porazki. Kupilem 2 paszteciki z kapusta na probe - PORAZKA, jestem pewien ze byly przeterminowane, kwasne, niedobre... gdyby nie te paszteciki to nie zrazilbym sie do tej piekarni, jednakze juz wiecej tu nie wroce tego smaku skisnialej kapusty nie da sie zapomniec
Magdalena Orłowska
Magdalena Orłowska2 lata temu
Bułki zakupione o godz 14 były twarde i nieświeże, jagodzianka to jakaś pomyłka... naprawdę odradzam tam zakupy.
Sebastian Jakubiec
Sebastian Jakubiec2 lata temu
Kupuję tam stosunkowo często. Nie ma na co narzekać. Miła obsługa
Malg sor
Malg sor2 lata temu
Ulubiony chleb żytni i bułki pyszne różne oraz ciasteczka na wagę , które są czasami (np. z wkładem malinowym) rewelacja chociaż mogłyby być mniej słodkie. Czasem jakaś drożdżówka - też dobre. Obsługa faktycznie czasem średnia ale po ten chleb pyszny przychodzimy + coś słodkiego.
Karolina Żebrowska
Karolina Żebrowska2 lata temu
Bardzo niemiła obsługa
Od wejścia usłyszałam "Szybciej bo towar przyjmuje"
Już nie wrócę pomimo tego że bardzo smaczny chleb
Jean Lapierdou
Jean Lapierdou2 lata temu
Obsługa (pani) jakby za karę tam pracowała (18.08.2021, g. 11,30). Na pytanie jaki mają najlepszy chleb, odpowiedziała: "wszystkie". A chciałem tylko porównać opinię innych z własną. Chleb lniany żytni bardzo dobry. Poczekam kilka dni i zobaczymy, czy tak jak "prawdziwe" chleby bez "dodatków" będzie wciąż jadalny. Sam wypiekam chleby i moje nawet ponad tydzień dalej są smaczne i bez pleśni.
Adored side
Adored side2 lata temu
Zwiedziłam kilka piekarni w Gdyni, wszędzie gdzie kupowałam chleb był na spulchniaczach, po paru dniach była już na nim zielonkawa pleśń. Przypadkiem trafiłam na Piekarnię Tyrolską. I tam zakupiłam chleb żytni. Rewelacja! Prawdziwe pieczywo. Smaczne. Ciasta pyszne. Polecam!
Zalecane lokalizacje