/Silesian Voivodeship/Piekarnia

Bekaryjo Piekarnia Rzemieślnicza

Dworek 13, 44-200 Rybnik, Polska

Bekaryjo Piekarnia Rzemieślnicza
Piekarnia
4.5
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
3GWP+X6 Rybnik, Polska
+48 666 660 345
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 6–18
Wtorek: 6–18
Środa: 6–18
Czwartek: 6–18
Piątek: 6–18
Sobota: 6–18
Niedziela: 6–18
Napisz recenzję
Łukasz Zalewski
Łukasz Zalewski2 lata temu
Świetne pieczywo dobrej jakości. Mają bardzo dobre jasne pieczywo (chleb i bułki), ale również pyszne chleby ciemne (żytni , ze słonecznikiem, orkiszowy). Szczególnie przypadł mi do gustu graham- tak dobrego dawno nie miałem okazji kupić w naszej okolicy. Polecam.
Tomasz Stadnicki
Tomasz Stadnicki2 lata temu
Świetny miejsce, by kupić zdrowe i pyszne pieczywo. Młodzi ludzie z pomysłem, zapałem i dobrymi chęciami. Pachnie chlebem, jak kiedyś... Zachęca do zakupów i jedzenia....
Kamil Dobras
Kamil Dobras2 lata temu
Naturalne wypieki, bez sztucznych składników, od razu wszystko widać i czuć, chlebek po tygodniu dalej nadaje się do jedzenia, a pieczywo z innej piekarni już po 1 dniu niestety do wyrzucenia. Jeżeli chodzi o schody i opinie pani Shadow Girl, schody w zimę zawsze ładnie odgarnięte, wiadomo, ze na każdych schodach trzeba uważać i patrzeć pod nogi, ale wydaje mi się, że taka sprawa nie powinna wypływać na ocenę piekarni i to taką (1*). Wszystkie moje kubki smakowe polecają🔥🔥
Anna Tomas-Trybuś
Anna Tomas-Trybuś2 lata temu
Wygodne parkowanie, mimo iż w ścisłym centrum. Płatność kartą za co duży plus. Wypieki super. Szczególnie klasyczne bułki z "przedziałkiem", drożdżówki... A przepraszam "kołoczki" 😉. Chlebek też ok. Polecam!
Koki Kiki
Koki Kiki2 lata temu
Bardzo dobre i świeże pieczywo . Wybór różnorodnych wyrobów duży. Kołoczyki rewelacyjne, kołocz z jabłkiem przepyszny . Życzę pozostania przy takiej jakości.
Feah
Feah2 lata temu
[gwiazdka bezocenna; tylko aby móc opublikować opinię]
Jeżeli chleb po tygodniu nadal jest miękki i świeży to tak ma być? Myślałem, że chleb (bez dodatków) w naturalny sposób powinien po tym czasie czerstwieć...

Oczywiście że jadłem Wasz wyrób. Jak inaczej mógłbym wyrazić opinię, m.in. o długotrwałej świeżości?
LittleK8 S
LittleK8 S2 lata temu
Pieczywo jest przepyszne! Jesteśmy z Mężem pod ogromnym wrażeniem ponieważ tak pyszne wyroby jadamy tylko u Teściowej, która chlebek i bułki sama piecze w domowym zaciszu :)
Tkocz-Sawicka
Tkocz-Sawicka2 lata temu
Pyszne!!! Kiedyś w każdym domu piekło się chleby raz w tygodniu i po kilku dniach w dalszym ciągu były świeże (z pewnością nikt na nich zębów nie łamał :). Polecam!
Zalecane lokalizacje