/Silesian Voivodeship/Piekarnia

Rother&Hebda

Karłowicza 16, 40-145 Katowice, Polska

Rother&Hebda
Piekarnia
4.5
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
72P7+3Q Katowice, Polska
+48 32 204 11 49
katowice.wyborcza.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 7–20
Wtorek: Zamknięty
Środa: 7–20
Czwartek: 7–20
Piątek: 7–20
Sobota: Zamknięty
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
Zi Po
Zi Po2 lata temu
Rewelacyjne produkty, bardzo smaczne pizzerynki i zawijańce serowe.
Basia Ptok
Basia Ptok2 lata temu
Pieczywo jest PRZEPYSZNE,uwielbiam chlebuś,szkoda tylko że w soboty Piekarnia jest zamknięta a brak terminala to żaden problem,zawsze ma się jakieś pieniądze przy sobie POLECAM POLECAM 👌👌👌I szkoda tylko że Panie które odbierają telefon(mam dosyć kawałek drogi i dzwonię z prośbą o odłożenie chlebka) są tak niesympatyczne i za to gwiazdka mniej
Paweł Kwiatkowski
Paweł Kwiatkowski2 lata temu
Byłem dwa razy po godzinie 8 w różnych dniach. Jeden rodzaj pieczywa, bułki i to wszystko... Brak możliwości płatności kartą.
Aleksandra Mazur
Aleksandra Mazur2 lata temu
Piekarnia trochę "ukryta", mieszkam w okolicy kilka lat a o niej nie wiedziałam. Ok. 11:00 pełne półki, można wybierać i przebierać, co nie jest normą w piekarni. Nie pamiętam kiedy jadłam lepsze drożdżówki (a jestem koneserem ;)- idealnie mięciutkie i puchate ale nie "napompowane". Rogale i ciastka francuskie też pyszne. Na pewno wrócę spróbować również nie cukierniczego pieczywa.
Be blok
Be blok2 lata temu
Dlaczego przy tylu wyśmienitych opiniach, tylko 3 gwiazdki?
Brak możliwości płacenia kartą, a 3 ponieważ taka opinia nie powinna nic zaniżyć i jest szansa że ktoś to zauważyć i może pomysli o terminalu.
Adam Albert
Adam Albert2 lata temu
Żymły takie jak powinny być oby nie poszli w komercję,chałka i efyje idalnie drożdzowo maślane i wilgłe ale chleb....świeży to dobry i zależy jak gałgany "piekorze" namieszają po dwóch dniach idealny na klucha na ryby.Na razie super ostanio piekarnia kaj idzie dostać to na co się mo smak a nie ino kupić bo trzeba.....
Sylwester Antoński
Sylwester Antoński2 lata temu
Dobra stara receptura chleb
Miła obsługa
NDT Marcin Redecki
NDT Marcin Redecki2 lata temu
Świetne pieczywo, przygotowywane tradycyjnie. Poza klasycznym żytnim chlebem oraz ciemnym pieczywem - najlepsze bułki hamburgerowe, obłędna focaccia i klasyczne drożdżówki (najlepsze ciepłe) :-) POLECAM.
Kosmicznie dobre pieczywo w bardzo przyziemnych cenach
Zalecane lokalizacje