/Subcarpathian Voivodeship/Piekarnia

Mikosz Agnieszka, Marek. Wypiek pieczywa drobnego s.c.

Wschodnia 26, 38-530 Zarszyn, Polska

Mikosz Agnieszka, Marek. Wypiek pieczywa drobnego s.c.
Piekarnia
4.2
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
H2JC+XM Zarszyn, Polska
+48 13 467 00 96
piekarniamikosz.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 14–20
Wtorek: 14–20
Środa: 14–20
Czwartek: 14–20
Piątek: 14–20
Sobota: 8–14
Niedziela: 14–20
Napisz recenzję
Krzysztof Szczęsny
Krzysztof Szczęsny2 lata temu
Dzisiaj zakupiony chleb zwykły
miał dodatek w postaci -
" gumy do żucia"
Przyklejona na spodzie chleba.
Jutro oczywiście towar dostarczę do wglądu.
Niech zobaczą co sprzedają.
Wędrowiec Bieszczadzki
Wędrowiec Bieszczadzki2 lata temu
Piekarnia "MIKOSZ" zmonopolizowała Bieszczady chlebem, który jest marnej jakości, a do tego opis na etykietach pozostawia wiele do życzenia.
Dla przykładu "CHLEB ŻYTNI NA NATURALNYM ZAKWASIE" mami klientów hasłem, że on jest na zakwasie, a w rzeczywistości zakwasu jest tyle co przysłowiowy kot napłakał. Chleb jest na drożdżach. Mąka żytnia też pozostawia wiele do życzenia, a po spożyciu człek składnia się do przekonania, że większość jest mąki pszennej.
Dominik
Dominik2 lata temu
Fajnie mieć piekarnie blisko domu. Dodatkowo mogę kupić wieczorem chleb który kupiłbym jutro w sklepie.
Wafle smakują jak u mamy.
Polecam też ciasto 🍰 gruszkowe (słodkie ale dobre).
Adam Gwizdała
Adam Gwizdała2 lata temu
Robicie bardzo smaczne ciasta, dotarły nawet do Krakowa.Jednym z ulubionych jest Snickers😊 Jak jeżdżę do rodziny ( okolice Brzostku) to tam często je moja babcia kupuje i są naprawdę dobre, takie domowe! Pozdrawiam Irena z Krakowa
Joanna Cz
Joanna Cz2 lata temu
Smaczne ciasta tylko, że są za słodkie bardzo.Niedawno zamówiłam tort ,który był powtwornie słodki i nikt z gości go nie skończył .Czy nie można dodać mniej cukru ?, napewno wiecej u was nie zamówię .Pieczywo ok.
Aniol Bieszczadzki
Aniol Bieszczadzki2 lata temu
Piekarnia produkuje np. "CHLEB ŻYTNI NA NATURALNYM ZAKWASIE".
W chlebie mąki żytniej jest zaledwie 44%, a do tego chleb jest wypiekany na drożdżach. Wszystko to wynika z etykiety.
To jest wprowadzanie w błąd konsumentów. Chyba większość, wybierając ten chleb w oparciu o nazwę, uważa, że jest w nim zdecydowana większość mąki żytniej, o ile nie jest w całości żytni. W przeciwnym razie jest to chleb mieszany.
Po drugie, głównym czynnikiem wzrostu są drożdże, a nie zakwas.
Cała nazwa jest chwytem marketingowym i ma niewiele wspólnego z prawdą.
To tak jakby przykleić znaczek Mercedesa na Maluchu, a w środku łatkę skórzaną, i napisać: "Mały mercedes ze skórzaną tapicerką.".
Gabriela Uliasz
Gabriela Uliasz2 lata temu
Kupiłam chleb mieszany 500g pszenno-żytni.
Na etykiecie: mąka pszenna 44%, woda 38%, mąka żytnia 15%, drożdze, sól.
A w chlebie KMINEK ! ! To niedopuszczalne!
Michał Czudżak
Michał Czudżak2 lata temu
Super piekarnia świeże i niedrogie pieczywo i ciastka polecam wszystkim
Zalecane lokalizacje