/Silesian Voivodeship/Cukiernia

Cukiernia

Wałowa 11, 43-430 Skoczów, Polska

Cukiernia
Cukiernia
4.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
RQ3P+2X Skoczów, Polska
+48 33 853 02 30
skoczow.naszemiasto.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 9–17
Wtorek: 9–17
Środa: 9–17
Czwartek: 9–17
Piątek: 9–17
Sobota: 9–15
Niedziela: 9–17
Napisz recenzję
Marcin
Marcin2 lata temu
Tort smaczny ogromny minus za brak siatki i to że przez cały rynek musiałem nieść tort w półotwartym opakowaniu przez śnieżyce- dostałem jedynie ustalona od czekolady plastikowa plachte. Brak profesjonalizmu w tym aspekcie
Dominika
Dominika2 lata temu
Przepyszne torty, a ciastka przecudne! Tak pięknie się prezentują, a jak smakują! Niebo w gębie! Rurki z bitą śmietaną najlepsze w okolicy! Polecam te cukiernie! Jestem tam coraz częściej 😻❤️
Wojciech Mika
Wojciech Mika2 lata temu
Najlepsza cukiernia w Skoczowie i okolicy ciasta lepsze jak od mamy a ciasto WZ to poprostu arcydzieło z prawdziwej śmietany a nie z jakiegoś łajna polecam wszystkim
Pawel Krzemien
Pawel Krzemien2 lata temu
Przepyszny tort ,lekki owocowy ,zamówiłem pierwszy raz ,napewno nie ostatni ,polecam !
Maria D.
Maria D.2 lata temu
Wspaniałe torty, rurki z bitą śmietaną, pączki i ciastka..ceny również super..Gdy tylko jestem w Skoczowie to zawsze kupuję tam pyszne ciacha do kawki. Polecam.
Anna
Anna2 lata temu
Najlepsze rurki z bitą śmietaną i pączki na świecie! Wiem co mowię, to moja cukiernia z bajkowego dzieciństwa. Nie zmienila się prawie wcale i chwała jej za to! Nie ma przelotu wiślanką bez przystanku :-)
Adam Śliż
Adam Śliż2 lata temu
WZ-tki tylko tutaj! Rurki z bitą śmietaną zresztą też. Raczej na wynos, bo samo wnętrze jest przeciętne.
Malgosia Parchanska
Malgosia Parchanska2 lata temu
Witam a ja chciałam się zapytać czy ktoś zamiawial tort w niewielkiej cukierni w Skoczowie rok temu zamawiałam tort i byłam bardzo zadowolona więc wróciłam ponownie ale tym razem nie byłam zadowolona może ktoś wie czy zmieniła się pani cukiernik?.
Zalecane lokalizacje