/Silesian Voivodeship/Kebab

Faktory Kebab

Wyzwolenia 172, 43-374 Buczkowice, Polska

Faktory Kebab
Kebab
4.3
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
P3H9+FQ Buczkowice, Polska
+48 33 307 01 15
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 12–20
Wtorek: 12–20
Środa: 12–20
Czwartek: 12–20
Piątek: 12–20
Sobota: 12–21
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
Szwędacz
Szwędacz2 lata temu
Świetny kebab. Talerz doner klasa. Lokal też ok. Na disco polo można przymknąć oko:). Trzymajcie dalej ten poziom.
Szymon Witas
Szymon Witas2 lata temu
Ceny rozsądne i porcje bardzo duże do tego bardzo dobry smak 😀Polecam🙂
Marcin Błasiak
Marcin Błasiak2 lata temu
Doskonały kebab na miejscu. Konkurencja może im deptać po piętach. Ale mają też duży minus, mianowicie szybko kończy się mięso... Nie wiem dlaczego.
W okolicy mniej-więcej dwóch powiatów, ciężko o lepszy kebs 😁
Stona 140
Stona 1402 lata temu
Smaczny kebab, mięso dobrze doprawione, W surówce kapusta pomidor i ogórek bo w większości kebabowni dają już tylko kapustę. Co do sosów to leją za mało albo po prostu zapomnieli mi nalać. Ceny atrakcyjne.
A B
A B2 lata temu
Niewielka knajpka ale bardzo gustownie urządzona. Kebab ciepły, smaczny i duży. Świeże warzywa i dobry sos. Wszystko w bardzo dobrych cenach. Problemem może być miejsce parkingowe ale można się zatrzymać na dużym parkingu przy Biedronce i podejść na nogach.
Artur Wilk
Artur Wilk2 lata temu
Zawsze będąc w okolicy kupuję zestawy z frytkami na wynos. Nigdy się nie zawiodłem . Świeże, gorące, smaczne. Bardxo miła obsługa. Dziś zamówiłem telefonicznie dojeżdżając, zestawy czekały gotowe. Jeszcze wiele razy tam wrócę. Super.
Olaf „Oli”
Olaf „Oli”2 lata temu
Dość dobry przeciętny kebab. Polecam .
Dominik Gąsiorek
Dominik Gąsiorek2 lata temu
Kolejny kebab "po Polsku". Dużo kapusty ale przynajmniej w różnych wariantach. Świeżo. Sosy tradycyjnie słabe i w małej ilości ale jogurtowy był chyba własnej produkcji. Porcja mięsa uczciwa ale smak typowy dla gotowego kebabu z Makro. Dziwna jest też metoda zawijania. Zamiast rulonu czy rożka/sakiewki dostajemy niewygodny płaski pieróg z wyraźnym rozdziałem mięsa i surówki. Bez sensu. Trzeba ugryźć najpierw od strony mięsa a następnie od strony surówki żeby poczuć pełny smak dania. Na plus bardzo sympatyczna, troszkę nieśmiała obsługa i ciekawe wnętrze. Wielkość jak za 14.9 odpowiednia. Najadłem się.
Zalecane lokalizacje