/Subcarpathian Voivodeship/Kebab

Kebab Lorin 2

Sandomierska, 37-400 Nisko, Polska

Kebab Lorin 2
Kebab
4.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
G4CP+G6 Nisko, Polska
+48 518 380 011
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 10–22
Wtorek: 10–22
Środa: 10–22
Czwartek: 10–22
Piątek: 10–22
Sobota: 10–22
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
R PS
R PS2 lata temu
Pyszne, bardzo dobre jedzenie na 5.
A nie myśleliście o zmianie wystroju lokalu? Obecnie nie jest zbyt ciekawie, trochę odstraszająco, te widoki na ścianach do niczego nie pasujące. Zrobić fajną, klimatyczną salę, w jednym temacie, postawić loże, tak żeby było przytulniej i może wiecej młodzieży by przychodziło, żeby spędzić gdzieś trochę czasu. Interes by się lepiej kręcił.. Poza tym super👍😊
Andrzej Kubik
Andrzej Kubik2 lata temu
Fajnie, szybko, przestronnie, miła obsluga. Jedyny minus to strasznie gorąco w środku ale jest lato więc to chyba normalne. Polecam.
Jakub Smykla
Jakub Smykla2 lata temu
Rewelacyjny Kebab. Smaczne mięso, dobry sos i chrupiące frytki
Michaił Gorbaczow
Michaił Gorbaczow2 lata temu
Świetny Kebab i myła obsługa wystrój ciut ubogi ale nie to jest najważniejsze w kebabie.
Mam pytanie czy powstanie kiedyś Lorin w Stalowej Woli?
Jsnow 47
Jsnow 472 lata temu
Bardzo pyszny kebsior!! Najlepszy w Nisku i okolicy 20 km. Duża porcja mięsa, idealnie duzo mniej surówki tak 35% ^^. Bardzo sycący. Nie jest również tłusty, co jest na plus. Cenowo jak na takie porcję to tanio. Zalecam przenieść ten lokal z pod groszka w centrum do Stalowej. Bez zwątpienia wyjdzie wam to na dobre <3💪💪 Od kilku miesięcy jadam w Lorin. Dałbym więcej gwiazdek ale się nie da :D Kiedy w brzuszku czujesz głód, w kebabie Lorin 2 znajdziesz cud!!
HARD Productions
HARD Productions2 lata temu
Był po prostu przeciętny, zwykły kebab bez wodotrysków, mógłby być cieplejszy w środku
Aneta Kaczmarska
Aneta Kaczmarska2 lata temu
Długo mieli dobre kebaby ale od jakiegoś czasu porażka. Ceny podskoczyły za to jakość spadła.
Mateusz
Mateusz2 lata temu
Nazwałbym tego kebab zwykłym, nie wyróżnia się niczym, to poprostu 70% surówki 29% mięsa i 1 % sosu zawinietę w przypaloną tortille. Jeżeli jesteś głody zjesz i sie najesz, ale nie oczekiwałbym niczego więcej to poprostu jedzenie które ma "zapchać kiche" smak mocno przeciętny co do ostrości sosu nawet się nie wypowiem bo nie poczułem nic. Był pikantny jak ketchup kotlin. Podsumowując, kebab to zwykła zapchaj dziura bez niczego więcej, smaku prawie wcale surówki zajmują 90% smaku kebaba a mięso prawie nie wyczuwalne. jedyny plus to że kebab wydawał się zrobiony ze świeżych prodóktów. Uważam że są dużo lepsze kebaby w okolicy.
Zalecane lokalizacje