/Masovian Voivodeship/Kuchnia włoska

Pizzeria Farina

Handlowa 3, 09-472 Słupno, Polska

Pizzeria Farina
Kuchnia włoska
3.3
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
GR4Q+4F Słupno, Polska
+48 784 202 033
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
Napisz recenzję
V. R.
V. R.2 lata temu
Zamowilam dwie pizze, obie byly rownie pyszne. Czas oczekiwania bardzo krotki, a panie z obslugi super mile. Wystroj lokalu jest przeciętny, ale nie na tym mi zalezalo kiedy przyszlam zjesc pizze. Pierwsza pizza miala jedna papryczke w menu, jednak nie byla jakos mocno ostra, byla po prostu pikantna. Mimo to chyba byla smaczniejsza od tej drugiej pizzy. Na drugiej pizzy swieze skladniki, co bylo czuc. Soczyste pomidorki i chrupiaca rukola byly wisienka na torcie w tej pizzy. Ceny bardzo przystepne. Bardzo dobra oliwa pikantna do pizzy. Polecam serdecznie.
Bartek Bartkowski
Bartek Bartkowski2 lata temu
Pizza mała , bardzo droga i nie dobra. Za dwie malutkie pizzę trzeba dać 60 zł a pizza jest przecietna jak za te pieniądze to bardzo słabo. Chyba tu chodzi aby zapłacić dużo pieniędzy i tyle. Wystrój kiepski i w dodatku jeszcze ta czarna Pani przy tuszy co na kasie obsługuje to już wgl masakra , jest nie miła i zachowuje się tak jak by wielką łaskę robiła że musi obsłużyć klienta. Ogólnie bardzo słabo ! Nie polecam !
ShapiFarm
ShapiFarm2 lata temu
Wady:
Mała pizza około 35cm
Drogo
Sos czosnkowy w pudełeczku może 2 łyżki stołowe i brak smaku
Niby najwyższej jakości składniki ale jakoś tego nie czuć
Mało składników
Zalety :
Miła pani z obsługi
Dobre ciasto

Nie polecam przyjechać aby się „najeść”
N. J.
N. J.2 lata temu
Niesamowita pizza!!! Składniki Świeże i przepyszne !
Młoda osoba świetnie radzi sobie z pizzą w piecu !
Nduja super wpadła w moje gusta!
Myślę że w okolicach Płocka jest to najlepsza pizza 😁
Czekoladka nadzienie
Czekoladka nadzienie2 lata temu
Pizza wyśmienita sos czosneczkowo koperkowy wybitny. A kierowca bombowo szybki bardzo miły i uroczy. A telefonistka z uroczym głosem aż chce się zamawiać.
Wiktor O
Wiktor O2 lata temu
Kalabria, tuż po mistrzostwach świata w lekkiej atletyce 1974... Nie spodziewałem się, że po tylu latach to w Słupnie powrócą do mnie wspomnienia tamtych upalnych dni, w których pierwsze miłosne uniesienia brązowiły moją surową jeszcze duszę. Pomidory były czerwone jak jej usta, mozarella biała jak jej pośladki. Tym, którzy szukają metafizycznych doświadczeń kulinarnych, polecam.
Irmina Wejner
Irmina Wejner2 lata temu
Bardzo smaczna pizza. Dobre ciasto i składniki. Do tej pory jedna tylko uwaga: jeżeli dajecie coś zielonego - to trochę więcej :)
Dawid Guzanek
Dawid Guzanek2 lata temu
Pizza tragedia - mała, droga, uboga w składniki, spalona od spodu. Sos "czosnkowy" lepiej zostawić bez komentarza... Straszna miernota :(
Zalecane lokalizacje