/Masovian Voivodeship/Pierogarnia

Stolnica Pierogarnia Siedlce

Henryka Sienkiewicza 55, 08-110 Siedlce, Polska

Stolnica Pierogarnia Siedlce
Pierogarnia
4.1
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
577C+XQ Siedlce, Polska
+48 668 328 348
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 8–18
Wtorek: 8–18
Środa: 8–18
Czwartek: 8–18
Piątek: 8–18
Sobota: 8–15
Niedziela: Zamknięty
Napisz recenzję
Edyta Głowacz
Edyta Głowacz2 lata temu
Pierogi dobre, ale pani odmówiła przyjęcia zamówienia na miejscu pomimo, że zamawialiśmy o 14.28, a oficjalnie na drzwiach była informacja że zamknięcie jest o 16 w sobotę. Musieliśmy więc jeść na przystanku pod pierogarnią, pomimo, że spokojnie zdążylibyśmy przed rzekomym zamknięciem o 15. Zupełny brak szacunku do klienta.
AnzelPro
AnzelPro2 lata temu
Nie mogłem zamówić dania z menu, ponieważ kucharki nie potrafią go zrobić. Dlaczego zatem jest nadal w menu? Jedzenie na miejscu jest nieprzyjemne ze względu na rozmowy pracowników między sobą i krzyczenie do klientów w celu szczegółów zamówienia, używane są plastikowe sztućce oraz talerze. Te, sprawiają że gorące jedzenie rozpuszcza fragment talerza i warstwa przykleja się. Oprócz tego niektórych rodzajów dań po prostu "nie ma". Ocena wyższa od 1 ponieważ pierogi były smaczne.

EDIT:
Zaraz po mojej opinii dostałem odpowiedź od właściciela: "Chyba pomyliłaś pomyliłeś adresy i firmy, pozdrawiam". Dziś, po dwóch latach, właściciel usunął tamtą odpowiedź i dodał nową. Czyli jednak nie pomyliłem adresów?
Jacek Wakuluk
Jacek Wakuluk2 lata temu
Restauracja ma ciekawy wybór różnego rodzaju pierogów i naleśników. Pochwała za punktualną dostawę. Porcje są duże i z pewnością zaspokoją głód. Mały minus - pierogi z mięsem mogłyby być nieco lepiej doprawione.
Na pewno warto spróbować kuchni ze Stolnicy.
Monika Sikorska
Monika Sikorska2 lata temu
Pierogi z serem i mięsem są OK. Pierogi pełne nadzienia. Cena przystępna.
Xyz Xyz
Xyz Xyz2 lata temu
Drogo strasznie ! 33 zł/kg surówka, kosmos
Limited Edition
Limited Edition2 lata temu
Pierogi zrobione z tak grubego ciasta, że nawet gdy gotuję się je dłużej niż normalnie powyplynieciu, rant jest nadal surowy. Kupiłam tam pierogi raz, i więcej nie popełnię tego błędu. Ciasto na pierogi powinno być cienkie, u nich ciasto stanowi z 80% masy pieroga. Nie polecam.
Dawid KOśko
Dawid KOśko2 lata temu
Dania dnia petarda !! W sam raz na kolejowy żołądek !! Dzisiejsza Meksykańska i pierś z kury zasługują na oklaski !
Mikołaj Białecki
Mikołaj Białecki2 lata temu
Odkąd poznałem tę restaurację, jestem tam przynajmniej 2 razy w tygodniu, polecam każdemu!!!
Zalecane lokalizacje