Kotłownia
Fabryczna, 57-100 Strzelin, Polska
4.6
8 komentarze
Q3H8+7G Strzelin, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
poniedziałek: 12–21
Wtorek: 12–21
Środa: 12–21
Czwartek: 12–21
Piątek: 12–22
Sobota: 12–22
Niedziela: 13–21
Wtorek: 12–21
Środa: 12–21
Czwartek: 12–21
Piątek: 12–22
Sobota: 12–22
Niedziela: 13–21
2: Bombowa obsługa! Wspaniałe dzieciaki!Rezolutne i bardzo ładne dziewczyny, bardzo sympatyczny chłopak co ciasto krecił, Najładniejsza załoga! Sobotni wieczór, spory ruch uwijali się bard,o sprawnie.
3: Piec opalany drewnem, Oliwa z przyprawami zamiast sosów z plastikiwych pojemników, Bomba!
4: fajne wnętrze, sporo miejsca, bardzo sympatycznie mimo dość ascetycznego wystroju
Pizza dobra.
Lemoniada dobra.
Brak dużej wody, w ogóle dużych napojów, dla mnie minus.
Toalety czyste ale jedna nieczynna.
Zamówić trzeba przy barze ale przynoszą do stołu.
👍 Piec opalany drewnem
👍 Bardzo miła obsługa
👍 Pizzerman na oczach klientów pracując robi jednocześnie ładny pokaż umiejętności
👍 Świetne ciasto
👍 Brak sosów a zamiast tego oliwa
👍 Krótki czas oczekiwania na gorącą pizze
A teraz trochę goryczy :
😡 O ile ciasto z pieca jest cudowne o tyle już zawartość psuje efekt. Momentami miałem wrażenie że jem szynke "konserwową"
😡 Oliwa również kiepskiej jakości ale mimo to fajnie że jest a nie jak w większości polskich pizzerii sosy ...
Miejsce warte uwagi ale ktoś tu oszczędza na jakości składników.
Jeśli będę w okolicy zajadę ponownie ale na pewno wyłącznie na klasyczną margherite.
Cieńkie Neapolitańskie ciasto, włoskie składniki, lokal bardzo obszerny, duze stoły i wygodne krzesła.
Ogródek na zewnatrz.
Ceny standardowe.
Minus za brak pizzy z krewetkami, ktora była w menu, jednak nigdy nie było krewetek🥲
Spokojne 4 gwiazki 😇
WIELKIE ROZCZAROWANIE, tak mogę podsumować te wizytę.
Właściciel poszedł w kierunku oszczędzania na produktach, byle tanio, byle było, byle jak.
Biedna pizza została utopiona w cieczy wypływającej z czegoś co przypominać miało salami, a wyglądało jak blok mielonki lub karmy dla psów. Parmezan posypany na wierzchu pizzy Wiosennej to jakiś produkt seropodobny bez smaku i aromatu.
Dlaczego, pytam się dlaczego taki kierunek właściciel obrał dla pizzeri z porządnym kiedyś produktem i smakiem.
Dziś wiem że więcej już tam się nie pojawię, zdecydowanie też nie polecam tego miejsca innym że względu na zdrowie swoje i Państwa.
Najfajniejsze były chrupkie ranciki samego ciasta, które nie wykąpały się w wodzie i tłuszczu zalegającym na środku talerza, w którym podano pizzę.
Aaa i jeszcze jedna uwaga : przedstawcie się z używania folii aluminiowej na papier pergaminowy. Pizza nie dość że z góry topi się w tluczo-wodzie, to od folii jest zaparowana bo nie ma jak oddychać.
Współczuję odbierajacemu na dowóz, pizza wygląda pewnie jak z kąpieli, a smakuje jak guma do żucia.