/Lower Silesian Voivodeship/Pizzeria

Kotłownia

Fabryczna, 57-100 Strzelin, Polska

Kotłownia
Pizzeria
4.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
Q3H8+7G Strzelin, Polska
+48 536 010 545
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 12–21
Wtorek: 12–21
Środa: 12–21
Czwartek: 12–21
Piątek: 12–22
Sobota: 12–22
Niedziela: 13–21
Napisz recenzję
Slawek K
Slawek K2 lata temu
Miejsce nieoczywiste że względu na nieco ukrytą lokalizację ale rewelacyjne pod kątem kuchni! Pizza przepyszna, chrupiące, cienkie ciasto i naprawdę duża ilość wysokiej jakości dodatków. Pizza robiona praktycznie na oczach klientów, naprawdę spora a na dodatek można poprosić o różne warianty na osobnych połówkach (np pół pizzy 4 sery a druga połowa capriciosa😋). Pomysł idealny dla rodzin z dziećmi gdzie każdy chce coś innego;) zdecydowanie polecamy i przy nadarzającej się okazji, na pewno wrócimy.
Hubert Zalewski
Hubert Zalewski2 lata temu
1: Najlepsza Pizza jaką w życiu jadłem.
2: Bombowa obsługa! Wspaniałe dzieciaki!Rezolutne i bardzo ładne dziewczyny, bardzo sympatyczny chłopak co ciasto krecił, Najładniejsza załoga! Sobotni wieczór, spory ruch uwijali się bard,o sprawnie.
3: Piec opalany drewnem, Oliwa z przyprawami zamiast sosów z plastikiwych pojemników, Bomba!
4: fajne wnętrze, sporo miejsca, bardzo sympatycznie mimo dość ascetycznego wystroju
Bartosz Wójcik
Bartosz Wójcik2 lata temu
Dojeżdżając do tej knajpy myślałem że będzie porażka. W nieciekawym otoczeniu udało się wykroić znośny taras. Z widokiem na Śnieżkę.
Pizza dobra.
Lemoniada dobra.
Brak dużej wody, w ogóle dużych napojów, dla mnie minus.
Toalety czyste ale jedna nieczynna.
Zamówić trzeba przy barze ale przynoszą do stołu.
Życie To Podróż
Życie To Podróż2 lata temu
Ok na początek plusy :
👍 Piec opalany drewnem
👍 Bardzo miła obsługa
👍 Pizzerman na oczach klientów pracując robi jednocześnie ładny pokaż umiejętności
👍 Świetne ciasto
👍 Brak sosów a zamiast tego oliwa
👍 Krótki czas oczekiwania na gorącą pizze

A teraz trochę goryczy :
😡 O ile ciasto z pieca jest cudowne o tyle już zawartość psuje efekt. Momentami miałem wrażenie że jem szynke "konserwową"
😡 Oliwa również kiepskiej jakości ale mimo to fajnie że jest a nie jak w większości polskich pizzerii sosy ...

Miejsce warte uwagi ale ktoś tu oszczędza na jakości składników.
Jeśli będę w okolicy zajadę ponownie ale na pewno wyłącznie na klasyczną margherite.
Sylwia Socha
Sylwia Socha2 lata temu
Prawilna Pizza z pieca, najlepsza w Strzelinie😃
Cieńkie Neapolitańskie ciasto, włoskie składniki, lokal bardzo obszerny, duze stoły i wygodne krzesła.
Ogródek na zewnatrz.
Ceny standardowe.
Minus za brak pizzy z krewetkami, ktora była w menu, jednak nigdy nie było krewetek🥲

Spokojne 4 gwiazki 😇
Anna N
Anna N2 lata temu
Pizza bardzo przeciętna. Podczas wizyty 3 stoliki zajęte. Kelnerka nie podeszła do stolika żeby przyjąć zamówienie, trzeba było podejść do baru. Nie dostaliśmy talerzyków ani sztućców trzeba było się o nie upomnieć. Zaproponowano nam oliwy, który były zjełczałe. Obsługa rozmawiającą o prywatnych sprawach tak że wszyscy słyszą a w ogóle nie zainteresowana gośćmi.
Patryk Gajewski
Patryk Gajewski2 lata temu
Miejsce z wystroju fajne, pizza też smaczna. Wielkość tylko jedna czyli troche wieksza niż talerz obiadowy. Nie oczekujcie sosów, jednak oliwe mają smaczną. Obsługa ogólnie miła ale jedna pani jak za karę. Zapomniała o herbatach znajomych i zdążyła przyjść pizza a herbaty nie było. Ogólnie wrócę ze wzgledu na pizze.
Adam Ja
Adam Ja2 lata temu
Wróciłem do tej pizzeri po 4 latach...
WIELKIE ROZCZAROWANIE, tak mogę podsumować te wizytę.
Właściciel poszedł w kierunku oszczędzania na produktach, byle tanio, byle było, byle jak.
Biedna pizza została utopiona w cieczy wypływającej z czegoś co przypominać miało salami, a wyglądało jak blok mielonki lub karmy dla psów. Parmezan posypany na wierzchu pizzy Wiosennej to jakiś produkt seropodobny bez smaku i aromatu.
Dlaczego, pytam się dlaczego taki kierunek właściciel obrał dla pizzeri z porządnym kiedyś produktem i smakiem.
Dziś wiem że więcej już tam się nie pojawię, zdecydowanie też nie polecam tego miejsca innym że względu na zdrowie swoje i Państwa.
Najfajniejsze były chrupkie ranciki samego ciasta, które nie wykąpały się w wodzie i tłuszczu zalegającym na środku talerza, w którym podano pizzę.
Aaa i jeszcze jedna uwaga : przedstawcie się z używania folii aluminiowej na papier pergaminowy. Pizza nie dość że z góry topi się w tluczo-wodzie, to od folii jest zaparowana bo nie ma jak oddychać.
Współczuję odbierajacemu na dowóz, pizza wygląda pewnie jak z kąpieli, a smakuje jak guma do żucia.
Zalecane lokalizacje