/Pomeranian Voivodeship/Pizzeria

Pizzeria Kebab "Dobri Mól"

Józefa Słomińskiego 40, 77-130 Lipnica, Polska

Pizzeria Kebab "Dobri Mól"
Pizzeria
4.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
XCW4+RW Lipnica, Polska
+48 889 220 897
m.facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 12–20
Wtorek: 12–20
Środa: 12–20
Czwartek: 12–20
Piątek: 12–20
Sobota: 12–20
Niedziela: 12–20
Napisz recenzję
Pawel Goryszewski
Pawel Goryszewski2 lata temu
Serdecznie polecam lecam ten rodzinny biznes - tata wyrabia ciasto, mama tworzy pizze, a córka podaje.
Jedno z lepszych ciast do pizzy jakie miałem okazję kiedykolwiek jeść i nie żałują składników !
Na pewno jeszcze tam wrócimy
Ala Ek
Ala Ek2 lata temu
19/04
19/05 Smaczne, apetycznie przygotowane i podane dania. Kapsalon, kebab w bułce i pizza, gorące i pachnące. Przygotowane na wynos, - zjedliśmy ze smakiem. Dobre i świeże jedzenie, warto zajrzeć i posmakować.
Piotr Gostomczyk
Piotr Gostomczyk2 lata temu
Bardzo dobre jedzenie, w super lokalizacji, z miła i bardzo szybka obsługa, a przede wszystkim lokal jest w idealnym miejscu. Restauracja raczej na brak klientów nie narzeka, mimo to obsługa bardzo szybko realizuje zamowienia. Ceny nie są wygórowane, produkty są świeże. Zdecydowanie polecam!
Adimxxx
Adimxxx2 lata temu
Miła obsługa, zamówienie zrealizowane w niecałe 20min, ceny przyzwoite jak na obecny czas. Polecam!
Jakub Prondzinski
Jakub Prondzinski2 lata temu
Pyszne jedzenie i miła obsługa
Artur Palej
Artur Palej2 lata temu
Kebab mimo, ze sam w sobie smaczny to praktycznie sama bułka. Pierwszy raz jadlem kebaba gdzie waga bulki byla wieksza niz skladnikow. A sam kebab przypominal kanapke niz kebaba. Za to pizza bardzo przyzwoita. Niestety nie moge dac wiecej niz 3 poniewaz dalem wielu restauracjom 4 ktory byly lepsze.
Magdalena Zielińska
Magdalena Zielińska2 lata temu
Chciałam kupić samo mięso, co spotkało się ze zdziwieniem 🙂😁😁, suma sumarum otrzymałam samo mięso. Niestety było grubo pokrojone i suche- jedno z niewielu które było niesmaczne. Może warto przeszkolic się, jechać do dobrej kebabowni.
Mike Bravo
Mike Bravo2 lata temu
Niestety jest to pizza w starym niezbyt chlubynm polskim stylu, czyli tani żółty ser zalewa wszystko. A po upieczeniu błyszczy się tłustą powłoką. Drugi raz bym nie poszedł.
Zalecane lokalizacje