Zapiecek
Sława Wielkopolska 8, 62-093 Sławica, Polska
4.4
8 komentarze
J4MV+PF Sławica, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
poniedziałek: Zamknięty
Wtorek: 12–18
Środa: 12–18
Czwartek: 12–18
Piątek: 12–18
Sobota: 12–19
Niedziela: 12–19
Wtorek: 12–18
Środa: 12–18
Czwartek: 12–18
Piątek: 12–18
Sobota: 12–19
Niedziela: 12–19
Napisz recenzję
Zalecane lokalizacjeMarta Rzepecka2 lata temu
Jedzenie poezja sarnina krucha dobrze przyprawiona rozpływa się w ustach placki ziemniaczane chrupiące buraczki przepyszne polecam a schabowy z kością obłędny najlepszy jaki jedliśmy kiedykolwiek. Restauracja na działającym peronie w Sławicy bardzo ciekawe miejsce warto pojechać tam i spróbować
Ran-Synchron Sp. z o.o.2 lata temu
Bardzo dobre jedzenie. Dziczyzna w przystępnej cenie, świetnie podana, a placki ziemniaczane po prostu pyszne! Kolejowy wystrój i klimat pasuje do tego miejsca, bo to budynek stacji kolejowej! Świetny pomysł na restaurację.
Marzena BW2 lata temu
Jeżeli ktoś szuka kuchni tworzonej z pasją i miłością to miejsce dla niego. Zarówno sarna jak i królik poezja smaków. Polecamy z całego serca. Będziemy częstymi gośćmi.
Jarosław Górecki2 lata temu
Ciekawy szef kuchni, trzeba go zaakceptować. Bardzo fajne jedzenie. Super zupa pokrzywowo- szczawiowa. Pyszny napój własnej roboty. Wyśmienite mięsa.
Rafał Kurczyński2 lata temu
Ciekawe miejsce. Akurat załapaliśmy się na placek po zbójnicku. Pychota. Jedna gwiazdka mniej za trochę ponury klimat u brak napoji typu pepsi czy piwko
Michał Rosiak2 lata temu
Pyszne jedzenie, miła obsługa, krótki czas oczekiwania. Polecam każdemu kto zastanawia się gdzie zjeść pyszny obiad.
Ana Ania2 lata temu
Do tego wyjątkowego miejsca trafiliśmy w drodze na wakacje które spędzaliśmy niedaleko. Przemiłe Panie które gotują i tworzą to miejsce, pyszne, świeżo przygotowane dania sprawiły, że wracaliśmy tam jeszcze 2 razy. Za pierwszym razem zaszalelismy- dziczyzna. Pieczeń z sarny i jelenia - były pyszne i jak na dziczyznę w normalnej cenie. Rosół domowy i bardzo smaczny. I mrożona herbata którą dla orzeźwienia latem polecam szczególnie. Kolejnym razem po rowerowej przejażdżce schabowy z kością - w domu nie robię a tu skusilam się nawet ja i nie żałowałam. Ale super zaskoczeniem były przepyszne ryby, które na specjalne życzenie naszej córki zamówiliśmy u Pani. Świeże, wspaniale przyprawione i upieczone szczupak, sandacz, okoń z ziemniaczanymi łódeczkami i zestawem surówek- niebo w gębie. Miejsce łatwo dostępne, przy głównej drodze, na stacji kolejowej więc nawet z Poznania można przyjechać, ma też parking rowerowy. Polecamy rodzinnie wszystkim!:-)
Przemysław Wesołowski2 lata temu
Najlepsze jedzenie w Wielkopolsce. Pyszne dania z dziczyzny w bardzo dobrych cenach - zawsze smacznie. Karta (ktorej fizycznie nie ma - szef opowiada o tym co ma na kuchni i proponuje) zmienia sie w zależności od tego co aktualnie jest dostepne.Miejsce osobliwe - właściciel - szef kuchni otwarty, bezposredni - Nie każdemu może się to spodobać ale też nie jest to miejsce dla każdego. Konieczna gotówka, Nie ma możliwości zapłacenia kartą. Tak było kiedyś jak był jeszcze Robert, teraz miejsce straciło na klimacie - pojawiły sie karty menu z "komercyjnymi" daniami i drogo sie zrobiło.