/Greater Poland Voivodeship/Restauracja

AVANTI Spaghetteria

Stary Rynek 76, 61-772 Poznań, Polska

AVANTI Spaghetteria
Restauracja
3.8
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
CW5J+7W Poznań, Polska
+48 61 852 32 85
avanti.poznan.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 11–19
Wtorek: 11–19
Środa: 11–19
Czwartek: 11–19
Piątek: 11–21
Sobota: 11–21
Niedziela: 11–19
Napisz recenzję
Cinciuk
Cinciuk2 lata temu
Jedzenie bardzo przeciętne. Ale nie oczekiwałem niczego lepszego w tej cenie. Zatem cena jest zgodna z jakością. Nie do końca mój smak. Ale lokal czysty i obsługa ok.
Ola Boshe
Ola Boshe2 lata temu
Raczej kiepsko, ceny wydają się niskie, chociaż za pizze 30 cm zapłaciliśmy prawie 30 zł, co jest ceną raczej standardową, szkoda tylko że pizza poniżej standardu. Przypomina raczej mocno ugnieciony placek ze zbyt duża ilością ziół, które daje gorzki posmak. Najgorsze były jednak siedzenia, bardzo małe, twarde, niewygodne i wysoki. Nie wybierzemy tego miejsca kolejny raz
Alexa Darknes
Alexa Darknes2 lata temu
Pizza jak pagórki. Z jednej strony płasko a z druguej ciasta za dużo. Na ogół nie wyglądała i nie smakowała źle ale najlepiej nie było. A bardziej powiedziałabym, że poniżej standardu. Pizza podawana jest na plastiku i papierze - brak ekologii a do tego zniechęca. Sam lokal nie ma miłej atmosfery, jest bardzo zimno i nudnie. Twarde siedzenia sprawiają, że po 30 min stanie wydaje się przyjemniejsze. Czas oczekiwania git, obsługa też miła. Ceny wyrwane z kosmosu zwłaszcza za zwykłe picie. Najbardziej komiczna jest dopłata za mały sos. Sam sos pomidorowy koło sosu nie stał, zwyczajny ketchup z biedronki. Sos czosnkowy nie najgorszy. Jeżeli chcecie zjeść coś dobrego - nie polecam.
Michael Kaatz
Michael Kaatz2 lata temu
Jedzenie o stabilnej od lat jakości. Niezmienne menu i smaki. Powroty bez rozczarowań. Wystrój nie sprzyja biesiadowaniu - wysokie stoły i stołki z trwałym układem bez możliwości regulacji. Najbardziej polecam pizzę farmerską i piadiny - dobre na ciepło i na zimno, bardzo świeże a składniki w porządnej ilości. Pizza jest wypiekana na miejscu, ciasto dobre, bez sztuczyzny, niemniej pizza nie jest typowo włoska - natomiast bije na głowę wszystkie pizzowe sieciówki jakością. Człowiek się zasyci, bez uczucia przechowywania w żołądku junkfoodu!
Marisol Ruiz
Marisol Ruiz2 lata temu
detto da italiano il posto non è per nulla buono, tutto riscaldato ed il cibo sembra quello della mia mensa delle elementari, la pizza era gomma e acida e le lasagne dei mattoni anch’essi acidi, non tornerei mai più in questo posto nemmeno sotto tortura. NON AZZARDATEVI A VENIRE IN QUESTO POSTO SE VOLETE AVERE SALVA LA VITA.
powiedziałem jako Włoch, że to miejsce wcale nie jest dobre, całe ogrzewane, a jedzenie wygląda jak w mojej stołówce w szkole podstawowej, pizza była guma i kwaśna, a lasagne z cegieł również kwaśna, nigdy nie wrócę do tego miejsca nawet pod tortury. NIE ODWAŻ SIĘ PRZYJŚĆ DO TEGO MIEJSCA, JEŚLI CHCESZ RATOWAĆ SWOJE ŻYCIE.
said as an Italian the place is not good at all, all heated and the food looks like that of my elementary school canteen, the pizza was gum and sour and the lasagna of bricks also acidic, I would never go back to this place even under torture . DON'T DARE TO COME TO THIS PLACE IF YOU WANT TO HAVE SAVE YOUR LIFE.
Bartomolo
Bartomolo2 lata temu
Skusiliśmy się na odwiedziny Avanti wystrój i umeblowanie każdy lokal ma inny i to kwestia gustu wg mnie było OK. Próbowaliśmy Lasagne bolognese i ze szpinakiem, no niestety nie przypadła nam do gustu. Ceny i obsługa napewno jest na plus, lecz dla mnie zagadką są papierowe talerzyki i plastikowe sztućce. 3/5 to odpowiednia ocena :)
Anna N.
Anna N.2 lata temu
Gdy byłam mała moja mama zabierała mnie czasami na makaron z Avanti. Dziś po kilkudziesięciu latach mogę stwierdzić, że sos boloński nadal smakuje tak samo. Bardzo lubię to kultowe miejsce w Poznaniu. Ceny przystępne, a zakąska firmowa najlepsza. Choć nadal boję się, że spadnę na twarz schodząc stromymi schodami do toalety to cieszę się, że tam jest, bo kiedyś nie było. :)
Jakub Jałowiecki
Jakub Jałowiecki2 lata temu
Spaghetti było bardzo dobre lecz według mnie w niektórych makaronach jest więcej dodatków do sosu niż sosu np.spagetti z sosem grzybowym w którym jest więcej grzybów niż sosu grzybowego. Talerz i sztućce są jednorazowe i ciężko się nimi je. lecz poza tym to lokal jest bardzo czysty ceny są niskie co jest zadziwiające bo to stary rynek
Zalecane lokalizacje