/Lower Silesian Voivodeship/Restauracja

Bistro "Pod Papryką"

Mickiewicza 10, 58-540 Karpacz, Polska

Bistro "Pod Papryką"
Restauracja
4.4
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
QPFX+P7 Karpacz, Polska
+48 507 137 712
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 12–19
Wtorek: 12–19
Środa: 12–19
Czwartek: 12–19
Piątek: 12–21
Sobota: 12–21
Niedziela: 12–19
Napisz recenzję
Mateusz Ciupik
Mateusz Ciupik2 lata temu
Witam , byliśmy w restautacji podczas pobytu w Karpaczu. Zamówiliśmy dania Pani Magdy Gessler i dania inne. Generalnie wszystko w porządku . Kwaśnica Pani Magdy dobra , zupa gulaszowa też dobra natomiast placek po węgiersku taki średni nie warty ceny 39 zł nawet jak poleca go Pani Magda. Deser czyli naleśniki również danie Pani Magdy takie sobie nie słodkie da się je zjeść ale jadłem lepsze . Generalnie polecam chodź ceny naprawdę wysokie nie konieczne adekwatne do dań. Obsługa miła i lokal czysty i zadbany warty odwiedzenia jak chce się wydać więcej na obiad niż zwykle :) ja osobiśćie drugi raz nie skorzystam ponieważ smak się ma nijak do ceny :) bywałem w bardziej udanych Kuchennych Rewolucjach :) a duża ilość na talerzu to nie zawsze sukces dania :) Pozdrawiam
Tomasz Falkowski
Tomasz Falkowski2 lata temu
Bardzo smaczne jedzenie (szczególnie pyszny i aromatyczny był paprykowy gulasz na cielęcinie z plackami lub kluskami śląskimi, wątróbka też bardzo dobra, przyzwoity karczek w borowikach). Dobra, sprawna obsługa. Brakuje możliwości płatności kartą. Nie wszyscy noszą ze sobą gotówkę lub chce im się szukać bankomatu.
Paulina W
Paulina W2 lata temu
Skuszeni reklamą po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler odwiedziliśmy Bistro Pod Papryka. Miejsce i atmosfera fajne. Miła obsługa. Dużo miejsca dla wózka dziecięcego. Jeśli chodzi o menu i dania, to ceny dość wysokie co do jakości. Placek z gulaszem za ostry. W sosie czuć samą paprykę. Mięso było mieszane nie tylko cielecina, co Nas zaskoczyło 😯.
Pstrąg z pieca pycha! Soczysty, mega aromatyczny i ziołowy. To moje smaki. Menu dla dzieci trochę biedne, ale jak zwykle zwyciężyły nugetsy i fryty.
Naszym faworytem został Tatar wołowy ❤️.
Polecamy wejść i spróbować jeśli jesteście w Karpaczu 🗻.
Piotr Nowicki
Piotr Nowicki2 lata temu
Zasłużone pozytywne opinie. Miła obsługa, pyszne żarcie, ale uwaga na schabowego XXL nie jest już podawany na talerzu tylko na drewnianej podstawce😍 ze względu na rozmiar!!! Mój 15 letni syn chodzący przewód pokarmowy ledwie go zjadł, gdyby nie kelner który wjechał mu na ambicje😁to nie dałby rady😉 pyszne pierogi z oscypkiem, placek po węgiersku z cielęciną chmmmmm🤤 mięsko rozpływa się z gębie, porcja jak dla mnie idealnie trafiona. Płatność gotówką nadal obowiązuje...niestety.
Piotr Wargocki
Piotr Wargocki2 lata temu
Wyskoczyłem do Karpacza na jeden dzień i odwiedziłem restauracje gdzie była Pani Gessler Magda i zamówiłem sobie schabowy podawany z frytkami XXL cena 55 zł buraczki czerwone 6 zł woda nie gazowana 9 zł , no i oczywiście nie zjadłem dań których poleca Magda bo nie jadam na ostro posiłków , ale można zjeść coś innego z karty . Polecę to miejsce mimo wysokich cen.
Marek Staszak
Marek Staszak2 lata temu
W Karpaczu jest niewiele miejsc, gdzie można smacznie zjeść. Ale na uwagę zasługuje BISTRO POD PAPRYKĄ. Oglądnąłem niedawno to miejsce w Kuchennych rewolucjach Pani Gessler. I powiem tak warto tam wstąpić i naprawdę spróbuje się dobrej kuchni. Wzieliśmy Kwaśnicę, żeberka, placek po węgiersku. Z zup dla dzieci rosół pomidorową i frytki. Zakusy były na tatara ale tego już byśmy nie zmieścili. Obsługa bardzo miła i kilkakrotnie do nss podchodziła czy wszystko jest wporządku. GRATULACJE DLA PERSONELU. POLECAM TO BISTRO DO ODWIEDZENIA!!!!
Bartosz Szymczak
Bartosz Szymczak2 lata temu
Rewolucje w knajpie skusiły mnie aby sprawdzić co ciekawego można zjeść. Bistro jest w parterze budynku hotelowego i ma ciekawy wystrój. Żona zamówiła krem z papryki, a ja gulaszową w chlebku. Zupki jak nazwa restauracji wskazuje dość pikantne i ostre, ale pyszne. Na drugie danie spróbowaliśmy wątróbkę, która była delikatna z cebulką i peere oraz karkówkę z kluskami śląskimi w pachnącym sosie kurkowym z buraczkami. Obsługa sympatyczna a dania dość szybko podane. Warto odwiedzić i zjeść tradycyjną kuchnie. Z racji że nie lubię kwaśnicy nie zamówilem, ale była bardzo polecana.
Oliwia Czopek
Oliwia Czopek2 lata temu
Jedzenie przepyszne. Porcje ogromne. Bardzo polecam placka po węgiersku, placek chrupiący a konsystencja jak pączuś ❤️ i pieczone żeberka, porcja OGROMNA. Kwaśnica bardzo dobra, ciekawe połączenie z papryka. Naleśnik przepyszny, smakował trochę jak orzechowiec a ta polewa 😍. Wszystko na najwyższym poziomie, i widać że właściciele nie żałują na dobrych składnikach. Obsługa bardzo miła także napewno wrócimy! A co do ceny to napewno za takie pieniądze nigdzie nie zjecie tak dobrego i dużego posiłku 👍🏼👍🏼
Drobna uwaga dodałabym zimowa herbatę do menu ☺️
Zalecane lokalizacje