Szkutnia Pizzeria Restauracja
Kobiałka 48 a, 03-044 Warszawa, Polska
4.3
8 komentarze
926W+67 Warszawa, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
poniedziałek: 12–21
Wtorek: 12–21
Środa: 12–21
Czwartek: 12–21
Piątek: 12–22
Sobota: 12–22
Niedziela: 12–20
Wtorek: 12–21
Środa: 12–21
Czwartek: 12–21
Piątek: 12–22
Sobota: 12–22
Niedziela: 12–20
Ja jako klient mam nadzieje, że obecny szef kuchni zagości tam na dłużej, tak trzymać 👍
Pizza lekka, nie tłusta. Smaczna.
Ciasto cienkie, takie lubię.
Składniki dobrej jakości.
Ale… boki pizzy twarde jak z kamienia. Można było łamać jak paluszki. To nie powinno mieć miejsca. (Zamówiłem 2 pizzę i w obu to samo)
Druga wada to jednak cena, wiem że wszystko drożeje ale…
Jedna pizza 32cm nie wystarczy na 2 osoby żeby się najeść, a za dwie pizze i pepsi zapłaciliśmy 90zł.
Mogę polecić, tylko mam nadzieję że dopracują te ciasto…
Wystrój- niby włoska knajpa z nazwa kompletnie nie włoską, w środku flagi różnych krajów świata, niby multikulti ale nie wiadomo o co chodzi, u sufitu rozwieszone bandery nie wiadomo po co i na co...klimat włosko/polsko/marynarsko/tragiczny.
Czas oczekiwania i obsługa- byliśmy jedynym stołem w knajpie (nie dziwie sie dlaczego) a na jedzenie czekalismy z pol godziny, kelner sympatyczny ale widac kompletny misz masz w knajpie, każdy pracownik inaczej ubrany i nie wiele wnoszący do uzyskania rodzinnej atmosfery którą i tak najbardziej niszczy fatalne naświetlenie w knajpie wysysające z energii. Do minusów można również zaliczyć cmentarną atmosfere która dodatkowo podtrzymuje muzyka również oderwana od czapy (mtv?)
Jedzenie- NIE MA TO NIC WSPOLNEGO Z WLOSKA KUCHNIA....pierś była podmazona prawa lewa na patelni, nawet nie byla zbytnio doprawiona...obydwa dania z gnniochi miały rozgotowany makaron i były wykonane z najnizszej jakosci składniki i posypane mozarella w kostce z biedronki. Napoje podane bez lodu a płatny dzbanek z wodą miał wode z jakiegos 5l baniaka.
Cena- makarony nawet po 36zl i margarita okolo 30 to gruba przesada jak na jakosc dań w owej restauracji nie wyróżniającej sie niczym specjalnym co w dzisiejszych czasach nie sprzyja w prowadzeniu gastronomii. Mam nadzieje ze nowi właściciele odrestauruja ten bajzel bo z pewnością nie dałabym mu nawet jednej gwiazdki.