/Świętokrzyskie Voivodeship/Restauracja

Volterra Pizza & Pasta

Adama Mickiewicza 16 a, 27-600 Sandomierz, Polska

Volterra Pizza & Pasta
Restauracja
4.2
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
MPMW+G8 Sandomierz, Polska
+48 530 666 444
facebook.com
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: Zamknięty
Wtorek: Zamknięty
Środa: Zamknięty
Czwartek: 13–22
Piątek: 13–23
Sobota: 13–23
Niedziela: 13–22
Napisz recenzję
Robert Wiercinski
Robert Wiercinski2 lata temu
Wystrój i styl lokalu bardzo mi przypadł. Spaghetti z łososiem smaczne. Zamówiona pizza niestety jak na mój gust za bardzo nasączona sosem. Średnio mi smakowała. Na plus fajnie wypieczone chrupiące brzegi. Ogólnie mieszane uczucia. Dziewczyna z obsługi sprawiała wrażenie jakby była tam za karę. Nie oceniam może miała gorszy dzień ale odczucie bycia nie mile tam widzianym pozostało.
Katarzyna Stępień
Katarzyna Stępień2 lata temu
Moja ocena jest średnia. Krem z pomidorów bardzo dobry, ale pizza szczerze mówiąc średnia. Drinki nawet dobre. Wystrój ok, jednak Pani obsługująca chyba nie miała wtedy najlepszego dnia... Trochę długi czas oczekiwania jak na to, że nie było nikogo innego oprócz mnie i męża...
Maja Bednarska
Maja Bednarska2 lata temu
Przepyszna pizza, nieprzekombinowana, cieniutkie ciasto. Zamowilismy dwie i były okej na wielkość dla dwóch osób. Jedną z włoską kiełbasą i drugą z pikantnym salami. Obie przypadly do gustu.
AnetaC
AnetaC2 lata temu
Klasyczna, prosta pizza. I taka właśnie jest prawdziwa, włoska pizza. Bardzo, bardzo aromatyczna i smaczna. Zaglądając w kartę, mocno zdziwiona byłam niewielką ilością pozycji. I już wtedy wiedziałam, że będzie pysznie, bo właściciele nie stawiają na przepych w menu, a jakość i dopieszczenie podawanych potraw.
Ja jak zawsze postawiłam na ostre smaki, czyli diavola, a Partner raczej woli łagodniejsze, więc wybrał prosciutto cotto e funghi. Obydwie RE WE LA CJA👌 Sałatka z łososiem bardzo dobra.
Co nam osobiście brakowało, to kawałka cytryny obok, bo ryba była dla nas za delikatna w smaku.
Wiem, że nijak się ma grzane piwo do pizzy, ale postanowiłam spróbować😀 i tutaj również nie mogę się przyczepić, bo było takie, jak lubię. Mocno wyczuwalne goździki, cynamon i pomarańcza.
Obsługa na plus. Pomimo, że raczej z nas trudni Klienci, to Pani miała cierpliwość i pomogła nam z ruszającym się stolikiem.
Jednym słowem POLECAM☺️
Jar Dab
Jar Dab2 lata temu
Pizza dobra, szybko podana. Polecamy. Zdjęć nie ma bo zjedliśmy 😁😁😁
Patrycja Borecka
Patrycja Borecka2 lata temu
Bardzo dobra pizza! Ciasto cienkie ale nie mokre, wyraźnie pomidorowy sos, idealna ilość sera, przez co pizza nie jest tak tłusta. Dodatków w ilości jak najbardziej wystarczającej - nie było przepychu ani skąpstwa. Brzegi chrupiące i niespalone. Czuć świeżość i dbałość o jakość produktów. Czas oczekiwania na plus. Bardzo polecam odwiedzić to miejsce!
Jolanta Woźnica
Jolanta Woźnica2 lata temu
Pizza na bardzo cienkim cieście, nie można jej jeść rękami bo się łamie i wszystko z niej spada. Do pizzy mamy na stoliku do wyboru 3 oliwy smakowe i w słoiku tarty ser. Jak ktoś lubi sosy to tutaj ich nie znajdzie. Ogólnie smak pizzy poprawny. Zależy kto co lubi. Zjeść można wewnątrz lub w ogródku pod namiotem.
Darek Chud
Darek Chud2 lata temu
Bardzo dobre jedzenie, tagliatelle jakości i przygotowanie godne italiano, pizza na cienkim cieście, w końcu nie przeładowana serem😁😁😁 naprawdę pyszna. A drink ogórkowe orzeźwienie tak dobry, że zamówiłam jeszcze jeden👍👍👍polecamy aaaas i piwa regionalne też ok---- polecam szalonego cyklistę 👍👍👍👍
Zalecane lokalizacje