/West Pomeranian Voivodeship/Restauracja

Auto Port "Krokodyl" Renice

Renice 59, 74-300 Renice, Polska

Auto Port "Krokodyl" Renice
Restauracja
4.3
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
WXW2+2X Renice, Polska
+48 95 747 28 45
autoport.info
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
Napisz recenzję
Hanna Mazur
Hanna Mazur2 lata temu
Byłam tam z rodziną 2 razy na śniadaniu i obiedzie śniadanie Ok naleśniki pyszne ale niestety obiad tragedia i to dosłownie cała rodzina cierpiała wymioty, biegunka wszystkim odbijała się obiadem jedzenie leży na zimnych paterach nakłada się i podchodzi do kasy, a Kasierka liczy jak jej się podoba Ba nie waży ani nie patrzy na porcje. Niestety ale taki lokal nie powinien istnieć jutro zgłaszam sprawę do sanepidu nich przyjrzą się pracy tego zajazdu
Michał Rodak
Michał Rodak2 lata temu
Miejsce na pewno nie najtańsze, ale na pewno godne odwiedzenia i polecenia. I nawet nie chodzi już o samego krokodyla w barze... choć jakby nie patrzeć nie jest to codzienny widok. Samo miejsce jest dla podróżujących miłym miejscem odpoczynku i relaksu przed dalszą drogą. Nie jest to zwykła przydrożna gar-buda. Jest tu bardzo elegancko i czysto. Całe wnętrze urządzone jest ze smakiem i gustem. Można tu napić się kawy czy zjeść na świeżym powietrzu, odsapnąć na wygodnych fotelach przy kawie czy herbacie w zacisznym kącie... pod bacznym okiem krokodyla (hihi) oraz bardzo dobrze zjeść w części restauracyjnej. A to co szef kuchni poleca... wynosi to miejsce na wyższy poziom przydrożnej gastronomii. Takiego menu nie powstydziłby się niejeden kilku gwiazdkowy hotel!!! Jeśli tędy jedziecie, koniecznie przystańcie choć na chwilę. Zabierzecie to miejsce ze sobą!
Dagmara Rosol
Dagmara Rosol2 lata temu
Miejsce bardziej przytulne wszystko ok. Tylko jak wzięłam żurek to odechciało się jeść sam ocet za bielone mąka aby tylko kolor był. Za tą cenę w innej restauracji i w chlebie żurek z jajkiem na naturalnym zakwasie aż się chciało jeść a tu po jest poprostu nie dobre. I nie wiem czy tam wrócę. Ciężko teraz znaleźć dobrego kucharza żeby gotował z pasją i dla klientów. Pozdrawiam
Piotr Gozdzik
Piotr Gozdzik2 lata temu
Miejsce bardzo rozbudowane, w restauracji(?!) Samoobsługa, dobierasz mięsko, frytki, osobno miseczka na surówki. Frytki są gumowe mimo że brałem z pełnego kosza, pierś z kurczaka przyprawiona dobrze, panierka ok. Tylko straaaaasznie sucha i zapychająca. Surówka- buraczki pyszna a druga z porem niejadalna. Tak jak by ktoś posolić fest, dodał soku z cytryny i zapomniał dodać cukier. Była słona i kwaśna. Za obiad w tej cenie oczekiwałbym czegoś lepszej jakości. Ja nie wrócę, jak mam wydać za obiad ok. 40 pln to są lepsze i smaczniejsze miejsca.
Dino 2008
Dino 20082 lata temu
Ceny jedzenia z kosmosu. Jak w Międzyzdrojach w porządnym lokalu. Większość potraw zimnych, sałatki nie świeże, szarlotka sucha chyba przedwczorajsza. Pani która podlicza przy kasie ma chyba wagę w oczach. Podaje ceny jak jej się podoba. Nie polecam. Tłok, ścisk, brudno. I ten biedny krokodyl. Właścicielem to powinni się zainteresować przedstawiciele praw zwierząt jakie to biedne zwierzę ma warunki. Na takim wybiegu to można trzymać 3 świnki morskie i kilka rybek w oczku, a nie tak dużego gada. Ogólnie nie polecam - będę omijać szerokim łukiem.
Aneta M
Aneta M2 lata temu
Jedzenie smaczne i duży wybór, ale rosół (choć z kociołka) zupełnie letni. Obsługa miła. Klimat typowo barowy, to nie przeszkadza, tylko głośna i bez litości "muzyka" typu umc!umc! zupełnie nie pozwala spokojnie zjeść. Ogólnie jest ok na szybki posiłek w drodze.
EDIT: duży plus dla zarządzających/właścicieli - byliśmy jeszcze raz i to, co ostatnio nam przeszkadzało, zostało zmienione. Muzyka nie była za głośna, słychać ją było dyskretnie w tle. Dziękuję za wzięcie naszej opinii pod uwagę i pozdrawiam! Aha - bar z surówkami wymiata. :)
Bartosz L.
Bartosz L.2 lata temu
Przyjemna obsługa, miejsce dobre na raz na szybki posiłek w drodze. Przy kilkudniowym pobycie menu jest monotonne a szczególnie śniadania. Specyficzny sposób miary potraw, np cena za ziemniaki za 2 łyżki. Jeśli chcesz np dwa ziemniaczki to nie wiem jak to zrobić. Jedzenie poprawne smakowo. Było lepiej
Szymon Żurawik
Szymon Żurawik2 lata temu
Multum ludzi a kucharze nie nadążają z przygotowywaniem posiłków. Rezultat jest taki że z 10 pojemników potrawy były może w 3. Dziwne naliczanie porcji, ceny też nie zachęcają.na sali ciasno, jak siedzisz z tyłu to musisz się przepychać bokiem między stolikami.

UWAGA! NIE da się zjeść krokodyla....
Zalecane lokalizacje