Accademia Pizzaioli Poland
Mickiewicza 8, 62-700 Turek, Polska
5
8 komentarze
2F9W+2G Turek, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
poniedziałek: 8–17
Wtorek: 8–17
Środa: 8–17
Czwartek: 8–17
Piątek: 8–17
Sobota: Zamknięty
Niedziela: Zamknięty
Wtorek: 8–17
Środa: 8–17
Czwartek: 8–17
Piątek: 8–17
Sobota: Zamknięty
Niedziela: Zamknięty
Szczerze polecam i dziękuję za wszystko czego nauczyłem się na szkoleniu.
Wiedza Patryka na temat pizzy, chleba i wszystkiego co jest związane z branżą wydaje się nie mieć żadnych granic.
4 dni w małej grupie (3os) wydają się być w sam raz, żeby nauczyć się podstaw i wykorzystać tą wiedzę w praktyce.
Nie ważne jak długo zajmujesz się tematem pizzy, od Patryka napewno nauczysz się czegoś nowego.
Z tego miejsca chce serdecznie jeszcze raz podziękować Szefowi Patrykowi który wie co robi i zna się na tym jak mało kto . Wszystkim chętnym polecam szkolenie bo jest na najwyższym poziomie a do tego prowadzone w sposób bez stresowy i w bardzo przyjemnej atmosferze te 4 dni zleciały błyskawicznie chodź każdego dnia po szkoleniu padałem na …;). Szef służy pomocą i to nie tylko w kwestiach pizzy , to naprawdę spoko gość , jeszcze raz polecam dużo wiedzy teoretycznej i jeszcze więcej praktycznej . Wszystkiego dobrego i do zobaczenia
Podczas szkolenia używane są produkty najwyższej jakości. Instruttore przekazuje wiedzę merytoryczną i praktyczną w jasny i przejrzysty sposób. Oprócz całej techniki związanej z pizzą można się tu nauczyć wielu innych rzeczy, między innymi wypieku pieczywa. Polecam w 100 % !
Pozdrawiam i dziękuję
zdecydowanie polecam