Inndygo - śniadania i najlepsze żeberka w mieście
Pawła Włodkowica 16, Poziom 1, 50-072 Wrocław, Polska
4.7
8 komentarze
425F+H6 Wrocław, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
poniedziałek: 7–12
Wtorek: 7–16
Środa: 7–18
Czwartek: 7–20
Piątek: 7–21
Sobota: 8–21
Niedziela: 8–18
Wtorek: 7–16
Środa: 7–18
Czwartek: 7–20
Piątek: 7–21
Sobota: 8–21
Niedziela: 8–18
"Chrupiący kurczak supreme przygotowany metodą sous-vide, z cebulą zapiekaną pod niebieskim serem i karmelizowaną młodą marchewką, podawany z redukcją czerwonego wina i jagód goji." kurczak co prawda nie był chrupiący, ale w niczym to nie przeszkadzało. Danie wymiata! Mniam. Szczególnie ta cebula zapiekana pod niebieskim serem - dla mnie nowość.
Desery również mega! "Fondant au chocolat, podawany z gałką lodów, sosem malinowym oraz kruszonką mleczną." - czekolada wypływa i jest pyszna. Lody smakują jak domowe.
"Gelée z prosecco podawane z musem waniliowym, w towarzystwie tatara z truskawek macerowanego w czerwonym winie." - też pyszne zaskoczenie, rzeczywiście czuć prosecco :) Smakuje tak dobrze, jak wygląda.
Fajne odkrycie. Jetsem bardzo ciekawa jakie smaki zastanę poza restaurant weekiem :)
Obsługa miła i pomocna.
Ceny bardzo przystępne jak na Wrocław.
Polecam zdecydowanie, wrócę tu z pewnością, aby wypróbować inne dania.