/Pomeranian Voivodeship/Restauracja

Stacja Smaku

Udorpie 93, 77-100, Polska

Stacja Smaku
Restauracja
4.7
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
5F3V+G6 Udorpie, Polska
+48 59 822 33 44
stacjasmaku.com.pl
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 7–22
Wtorek: 7–22
Środa: 7–22
Czwartek: 7–22
Piątek: 7–23
Sobota: 8–23
Niedziela: 8–22
Napisz recenzję
Tomasz Rzeszutek
Tomasz Rzeszutek2 lata temu
Po dłuższej przerwie ponownie odwiedziłem Stację Smaków i było miłe zaskoczenie. Ceny przystępne (ponoć niedługo mają ulec zmianie) i co najważniejsze dania były odpowiedniej wielkości i bardzo smaczne. Dania na talerzu wyglądały bardzo ładnie i apetycznie. Byłem późnym popołudniem w środku tygodnia i były wolne miejsca. Wg mnie za tę cenę chyba najlepsze jedzenie w Bytowie. Na pewno wpadnę tu ponownie.
Jagoda P
Jagoda P2 lata temu
Odwiedzam tę restaurację od dwóch lat podczas wakacji i nigdy się nie zawiodłam . Ładne wnętrze , profesjonalna obsługa i przede wszystkim pyszne jedzenie . Z karty każdy wybierze coś dla siebie i naprawdę będzie zadowolony . Kucharz ma wyjątkowe poczucie smaku i lubi eksperymentować . Dania podane są estetycznie i przygotowywane na zamówienie . Naprawdę gorąco polecam !!!
Włodzimierz Mańkowski
Włodzimierz Mańkowski2 lata temu
Tego powinni zabronić ;-) zdecydowanie kucharz rządzi tym lokalem i trzyma cały sukces tego objektu za mordę. Rewelacja! Wiele wielkomiejskićh spelun powinno brać przykład z tej restauracji położonej gdzieś tam w polu, na wiosce pod Bytowem. Przyjechałem tu prawie 100km rowerem napędzany ciekawością reklamowanych tu przysmaków i się nie myliłem - jest absolutny sztos!
Począwszy od mega profesjonalnie skomponowanej karty meni, króre jest w stanie zaspokoić najbardziej rozwydrzony i marudzący przez poczucie głodu pysk.
Też wielki ukłod dla dziewczyn, które są bardzo skupione i skoncentrowane na swojej pracy oraz uwadze do klienta. Pomimo tego, że był komplet gości w niedzielnej wrzawie, wszystkie zamówienia były realizowane błyskawicznie i z uśmiechem na twarzy. Dziewczyny na medal, a kuchasz to szef wszystkich szefów wraz z piwem BYTOWSKIM z nalewaczka...nie było temu końca...polecam na 5+ tu jest wszystko - od i do!
Boomer187wppl
Boomer187wppl2 lata temu
Pyszne jedzenie, aż skoda że mieszkam 200km od tego miejsca, bo bywał bym często. Golonka zapiekana, to dosłownie mistrzostwo, podana z duszoną kapustą komponowała się nieziemsko razem z pieczonymi ziemniaczkami. Dla mnie natomiast "wisienką na torcie" było dodanie młodych pędów groszku, co sprawiło szaleństwo moich kubków smakowych. Polecam to miejsce i nawet z racji odległości wiem, że jeszcze tam zawitam.
Kasia Macedońska
Kasia Macedońska2 lata temu
Jedzonko pyszne i pięknie podane . Obsługa bardzo miła i szybko podała karty dań. Restauracja w środku bardzo ładnie urządzona z klimatem . Polecam i pewnie tam jeszcze zajedziemy .
Aga Tru
Aga Tru2 lata temu
Jak na Bytów to bardzo dobra restauracja. Jedzenie smaczne i tanie, jak najbardziej na plus. - gwiazdka za obsługę. Zadaliśmy pytanie kelnerce a ta odwróciła się i nas zignorowała. Panie stały przy barze i wyglądało jakby nie wiedziały co mają ze sobą zrobić.
Stek i paella były smaczne, porcje bardzo duże. Można wracać i liczyć na lepszą zmianę 😉
Jan Kuptz
Jan Kuptz2 lata temu
Ciekawa restauracja na poziomie sporo wyższym niż oczekuje się od baru na stacji benzynowej. Wspaniały pstrąg. Pewnie wiele innych smacznych dań ale trudno było ich próbować skoro byłem tu po raz pierwszy. Dlatego zachęcam innych do spróbowania.
Dariusz
Dariusz2 lata temu
Jeżeli jesteś w okolicy Bytowa i masz ochotę na bardzo dobre jedzenie to stanowczo polecam Stacje Smaku . Znajduje się ona przy stacji Shell i wygląda niepozornie, natomiast jedzenie serwują wyśmienite. Gratuluję szefowi kuchni oraz przesympatycznym dziewczynom z obsługi. A co zjeść, otóż my byliśmy kilka razy i jedliśmy żurek, rosół, gulaszową z dań głównych stek z karkówki, pierogi że szpinakiem , pappadrele z Łukaszem, pierś z kurczaka z risotto i schabowego . Wszystko bardzo smaczne i bardzo duże porcje. Jeżeli bardzo mocno chciał bym się do czegoś przyczepić to jak dla mnie rosół był za chłodny. Polecam bo warto .W sobotę i niedzielę jest tyle ludzi iż lepiej zarezerwować stolik z wyprzedzeniem lub zapewnić sobie więcej czasu na oczekiwanie na stolik .
Zalecane lokalizacje