/Warmian-Masurian Voivodeship/Restauracja

Na Fali Bistro - Pub

Unii Europejskiej 12, 11-500 Giżycko, Polska

Na Fali Bistro - Pub
Restauracja
4.4
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
2QP8+4G Giżycko, Polska
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
Napisz recenzję
Norbert Li
Norbert Li2 lata temu
Bardzo fajne miejsce serwujące kilka dań z kuchni polskiej. Krem z pomidorów super, karkówka była zdecydowanie zbyt słona, ryba przyrządzona bardzo ciekawie i jako jedyna na mazurach nie była sucha. Jest mały ogródek w którym można zjeść obiadek.
Detektyw monk
Detektyw monk2 lata temu
Niepozorny mały lokal,niemal w centrum ...a mile zaskoczył!! Charyzmatyczny i bardzo kontaktowy/chyba/właściciel,sprawia ze pobyt i zjedzony obiad,był jak u Przyjaciela.Podstawowy zestaw polskiej kuchni :rosol ,schabowy,prawdziwe ziemniaczki z koperkiem,krokiety ,mizeria ... nakarmily nas na całe popołudnie. Co najważniejsze -naprawdę jedzenie robione na miejscu. 2zupy i 2 mięsne II dania z piwem i kawą,wyniósł około 90zl. Maly drink bar,daje tez coś popić .Otwarty do późnych godzin. Możliwość przucupnięcia na zewnątrz ,jak i w lokalu. Czysto i schludnie,piękna łazienka. Polecam serdecznie!!!
Pinnock
Pinnock2 lata temu
Trzeba trochę poczekać, 40 min to minimum, ale warto bo jedzenie jest pyczne i świeże. Menu ograniczone ale każdy cos wybierze dla siebie. Jedzenie jak u mamy w atrakcyjnych cenach.
Antoni Brewka
Antoni Brewka2 lata temu
Smaczne jedzonko, polecam gulasz z plackiem, zupełnie inny niż w rodzinnym Wrocławiu. Zupki też ciekawe, czuć, ze robione na miejscu. Lokal schludny i czystt6, obsługa miła. Każdemu rowerzyście robiacemu greenvelo!
Jaa Z
Jaa Z2 lata temu
Polecam cepelina i pomidorowa. Dobre jedzienie mimo ze magdy gesler tu raczej nie bylo. Schabowy tez pierwsza klasa i wlasciciele ktorzy serwuja to co sami by zjedli. Smaczne jedzenie w Girzysku na pewno w na fali. Do tego ekologiczne sztucce i czysto.
Piotrek Zając
Piotrek Zając2 lata temu
Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa. Warto spróbować cepelina, ciekawe doświadczenie i niezapomniany smak.
Łukasz Izdebski
Łukasz Izdebski2 lata temu
Bardzo dobre jedzenie. Cudowne pierogi drożdżowe. Herbata z świerza rwana miętą.
Obsługa bardzo miła. Napewno wrócę tu za każdym razem gdy będę w Giżycku.
Karina Krystosiak
Karina Krystosiak2 lata temu
Przemiły właściciel i pyszne cepeliny (kartacze).
Duży plus za ekologię.
Zalecane lokalizacje