/Pomeranian Voivodeship/Restauracja

Smażalnia ryb Złota rybka

Międzymorze 3, 84-141 Jastarnia, Polska

Smażalnia ryb Złota rybka
Restauracja
3.6
8 komentarze
Wskazówki dotyczące kierunku
MPM8+94 Jastarnia, Polska
+48 607 686 053
Zgłoszenie lokalizacji
Reclaim this location
Share
poniedziałek: 12–19
Wtorek: 12–19
Środa: 12–19
Czwartek: 12–19
Piątek: 12–19
Sobota: 12–20
Niedziela: 12–20
Napisz recenzję
Daniel Wójtowicz
Daniel Wójtowicz2 lata temu
Krótko: maja dobrego kucharza! Sam lokal nic niezwykłego, coś pomiędzy barem a małą restauracją, przy głównym deptaku. Jedyny lokal czynny w lutym w Juracie. Nie mieliśmy wielkich oczekiwań, a właściwie żadnych. Ale zaskoczyli nas in plus. Doskonała rybka (dorsz) zrobiona - na żądanie - dietetycznie, na parze.Świeży i mięsisty śledź marynowany "po kaszubsku" (do tego kieliszeczek "rozpuszczalnika"). Smakowało, aż moja wymagająca żona zdecydowała się prosić kelnerkę o przekazanie podziękowań i gratulacji dla kucharza. Oczywiście za rybkę i warzywa, nie za mój kieliszeczek..
.( Następnego dnia wróciłem tam na zupę rybna; też na plus!)
Anna T
Anna T2 lata temu
Fatalna jakosc - zupa rybna jak z puszki i zimna, zurek jakby otrzymal pol kilograma cukru, herbata zimowa z herbaty malinowej, bez miodu, bez imbiru i bez zadnego smaku. Chleb do zupy za 3 zl I jakosc koszmarna. Fatalne miejsce na mapie Juraty. Dodatkowo zamowienia przy barem przy tak absurdalnych cenach nie zacheca do ponownego odwiedzenia.
Karolina Skorupska
Karolina Skorupska2 lata temu
Pseudo restaurację należy omijać szerokim łukiem. Zamówiłam z rodziną 3 gatunki ryb. Łosoś ze zdjęcia był niejadalny. W dziwnej panierce. Warzywa na parze rozgotowane i totalnie bez smaku. Zresztą jak pozostałe ryby z naszych talerzy. Czuć było stary olej. Jak wróciliśmy do domu to dzieci były głodne, ponieważ tamtego jedzenia nie dało się zjeść… Nie polecam!
Anna Nojszewska
Anna Nojszewska2 lata temu
Co mi się podoba w Złotej Rybce? Hmmm ...wszystko ❤. Jedzonko jest bardzo smaczne brawa dla kucharzy, Panie kelnerki są cudowne, czujemy się jak w domu zawsze uśmiechnięte, pomocne i wszystko ładnie estetycznie podane. Jedyny minus tej restauracji to przy wyjeździe jest 10 kg. nadwagi 🙃. Ale to do następnego przyjazdu zbijemy by móc znowu cieszyć się Waszymi przysmakami i towarzystwem. Serdecznie dziękujemy Darkowi i całemu jego Zespołowi. Ania I Michał
P.s. jeszcze tu wrócimy nie tylko na Whiskacza.
Marek Wiench
Marek Wiench2 lata temu
Ocena 4 za nasze wrażenia związane z zamówieniem dań totalnie niezwiązanych z morzem. Zupa pomidorowa oraz kotlet schabowy z ziemniakami i surówkami- mega dobre. Smakowało wybornie, zwłaszcza po całym dniu wędrówki nadmorskim lasem oraz wybrzeżem.
Ceny to jest istotny kosmos! Za zestaw z kotletem schabowym 30zł i to danie było nielicznym, które się opłacało.
Natomiast dania z ryb to jakaś makabra.
W przybarowej lodówce były w ofercie śledzie w śmietanie. Z wyglądu ich jakość pozostawała wiele do życzenia, cena? 150ZŁ ZA KILOGRAM NAJPROTSZEGO ŚLEDZIA W ZWYKŁEJ ŚMIETANIE!!! Za takie oferty to już tylko kryminał.
Sebastian W.
Sebastian W.2 lata temu
Pyszny schab i jeszcze lepszy gyros z talarkami w sosie BBQ
Bukiet surówek świeży i soczysty
Ceny OK
Dużo
Wojciech Chudoba
Wojciech Chudoba2 lata temu
Fantastyczne miejsce. Ceny przystępne, żadne tam paragony grozy. Miła obsługa i pyszne jedzenie, zupa rybna fantastyczna. Naprawdę polecam.
Paweł Zieliński
Paweł Zieliński2 lata temu
Ponad godzina oczekiwania na danie -specjalnego tłumu nie było. Bałagan z wydawaniem potraw olbrzymi - Panie biegają z talerzami i krzyczą numerki. Ktoś czekał równie długo jak my nie wtrzymał i poszedł sobie. Jego potrawy dostał ktoś inny z innym numerkiem po czym przygotowano i chciano im podać te same dania jeszcze raz. Mnie wykrzyczano, kelnerka podeszła z herbatą której nie zamawiałem. W końcu doczekałem się ryba jak ryba nic specjalnego, frytki raczej ugotowane niż upieczone, surówka jak wszędzie - za to cena... Za pojedyncze danie 110 zł. Za tzw. małą porcję. Nie przyjmuje tłumaczenia inflacją, przez 4 dni byłem na Helu nawet w Maszoperii za dania dużo wyższej klasy nie zapłaciłem aż tyle. No i zmarzłem tak, że odezwało się gardło. Nie polecam lepiej wybrać się na Hel do Jastarni czy Władysławowa. Gastronomia w Juracie jest bardzo uboga i monotonna i przy tym b. droga.
Zalecane lokalizacje